Oletko ihmetellyt miten puhdistaa sälekaihtimet kätevästi? Näin vinkeillä puhdistat sälekaihtimet kuin ammattilainen – näppärällä niksillä saat myös narun puhtaaksi

Sälekaihtimet kannattaa puhdistaa säännöllisesti, jolloin pöly ja lika eivät ehdi pinttyä kaihtimiin tiukasti. Sälekaihtimet on kätevä aina pyyhkiä ikkunoiden pesun yhteydessä. Sälekaihtimien puhdistus voi olla ilman rutiinia aikaavievää puuhaa, mutta oikeilla välineillä sälekaihtimien puhdistaminen nopeutuu ja sujuu kuin tanssi.

Sälekaihtimen puhdistusrutiini

Likaantuneen säle kaihtimien puhdistus on selvästi työläämpi projekti, jos edellisestä kerrasta ehtii vierähtää useampi vuosi. Lika voi pinttyä pitkällä aikavälillä, ja pinttymää ei välttämättä saa puhtaaksi kovillakaan puhdistusaineilla.

Tässä viisi vinkkiä miten voit puhdistaa sälekaihtimet rutiininomaisesti.

Sälekaihtimien puhdistus tehokkaasti

1. Harjaa pöly pois sälekaihtimista siihen tarkoitukseen kehitetyllä harjalla

Sälekaihtimen puhdistamiseen on kehitetty harja, jonka avulla sälekaihtimet on helppoa puhdistaa ja myös pitää puhtaana. Sälekaihdinpuhdistin on helppokäyttöinen ja ergonominen väline sekä alumiinisten että puisten sälekaihtimien puhdistukseen. Esimerkiksi Sinituote valmistaa kyseistä harjaa.

Erityisominaisuutena pehmeän harjasmateriaalin kärki on rikottu, jolloin se mukailee kaihtimien muotoa ja harjakset hakeutuvat kuin itsestään sälekaihtimien väliin ja pöly saa kyytiä.

Jos harjaa ei ole aika hankkia, niin sitten voi testata pölyhuiskaa ja siitä seuraavaksi.

2. Sälekaihtimien puhdistaminen pölyhuiskan avulla

Erityisesti lampaanvillainen pölyhuiska puhdistaa pölyt sälekaihtimista erityisen jouhevasti, sillä aidosta lampaanvillasta valmistettu pölyhuiska varautuu staattisesti ja suorastaan imee pölyn.

Pölyhuiska sälekaihdin puhdistaminen

Jos lampaanvilla ei innosta, niin toinen hyvin toimivaksi todettu menetelmä on perinteinen mikrokuituinen pölyhuiska. Se varautuu kuivana staattisesti ja imee pölyn itseensä.

Jos puhdistat pölyyntyneet kaihtimet staattisella pölyhuiskalla, puhdista ne niin, että kaihtimet ovat avattuna alaviistoon itseesi päin. Näin huiskun harjakset puhdistavat sälet ylä- ja alapuolelta. Puhdistussuunta on aina ylhäältä alaspäin. Huisku imee pölyä itseensä staattisen sähköisyyden avulla.

3. Käytä sälekaihtimien tahroihin ja likaan nihkeää mikrokuituliinaa

Jos sälekaihtimiin jäi vielä likaa harjaamisen tai pölyhuiskalla pyyhkimisen jälkeen, likaiset kaihtimet kannattaa pyyhkiä nihkeällä mikrokuituliinalla joka poistaa jäljelle jääneet tahrat.

Pyyhi alas lasketut kaihtimet säle kerrallaan yksitellen tai suljettuna. Jos on tarve käyttää jotain puhdistusainetta, suositus on käyttää ympäristöystävällisiä biohajovia aineita.

Mikrokuituliina sälekaihdin puhdistaminen

Kuivata kaihtimet lopuksi kuivalla kankaalla. Kaihdinta ei saa koskaan vetää kosteana ylös nippuun koska kosteat säleet tarttuvat toisiinsa ja säleen pinta voi vaurioitua.

4. Mikrokuituinen pölykinnas

Jos aikaisemmat vaihtoehdot ei sovi, niin seuraavaksi voisit kokeilla mikrokuituista pölykinnasta, joka poistaa pölyn tarkasti. Kuivana käytettävä pehmeä käsine latautuu sähköisesti ja kerää pölyn tehokkaasti.

5. Imuroi sälekaihtimet imurin pölysuulakkeella

Sälekaihtimet voidaan myös imuroida imurin mukana tulevalla pölysuulakkeella. Käytä pehmeää harjasuulaketta. Pölyn imurointi toteutetaan säle kerrallaan ylhäältä alaspäin. Säleiden asentoa voi vaihtaa, jotta ne tulevat varmasti puhtaiksi molemmin puolin. Kevyt pöly on helppo puhdistaa kääntämällä kaihtimet ensin kiinni, jonka jälkeen sälepinnat imuroidaan imurin pölysuulakkeella. Seuraavaksi käännä kaihtimet toisinpäin ja imuroi takapuoli.

Imuroi sälekaihtimet puhtaaksi

6. Puhdista sälekaihtimet vedellä – kostea puuvillahanska

Ehtikö lika jo pinttyä? Silloin vesipesu voi olla tarpeen

Joskus kaihtimet kaipaavat järeämpää puhdistusta ja jopa pesemistä. Kätevä keino sälekaihtimien pesemiseen on kostea puuvillahanska.

”Vedä puuvillahanskaat käteen, kastele ne vesi-käsitiskiaineseoksessa ja pyyhi kaihtimet sormin. Saat varmasti puhtaat säleet.”

Valkoisia puuvillahanskoja on ostettavissa esimerkiksi Biltemasta tai Tokmannilta.

6. Sälekaihtimen naru kirkastuu liottamalla

Sälekaihtimen narujen puhdistus on voi joskus jäädä väliin, mutta jos valkoiset narut ovat muuttuneet rusehtaviksi, niiden puhdistamiseen on olemassa keinoja:

Ensimmäinen keino: Puhdista ulosvetämällä

  1. Vedä naru kokonaan ulos rullasta
  2. Pyyhi kostealla mikrokuituliinalla
  3. Anna narun kuivua ennen kuin päästät sitä sisään, sillä ne voivat pahimmillaan homehtua

Toinen keino: Naruja voi myös liottaa.

  1. Kastele siivousliina lähes vettä valuvan märäksi, jonka laita siihen  puhdistusainetta, pyykinpesuainetta tai sappisaippuaa.
  2. Seuraavaksi  kiedo kokonaan ulos vedetty kaihtimen naru liinan ympärille.
  3. Laita liinaan kääritty naru minigrip-pussiin ja sido kuminauhalla, jotta liina ei valuta vettä lattialle.
  4. Anna liota muutama tunti.
  5. Pyyhi lopuksi pesuainejäämät kostealla puhtaalla liinalla
  6. Puristele naru kuivaksi kuivalla liinalla.

Jos kaihtimen naru on todella likainen ja hapertunut, pelkän narun voi myös vaihtaa uuteen.

Puusälekaihtimien puhdistaminen

Puusälekaihtimiin pätevät samat säännöt. Koska ne sijoitetaan lähes poikkeuksetta sisätiloihin, ne vaativat puhdistusta useammin kuin lasien väliin sijoitetut sälekaihtimet.

Yhteenveto

Kaihtimia ei kannata irrottaa puhdistamisen aluksi. Kannattaa olla erittäin varovainen koska säleet ovat todella ohuita alumiinilevyjä ja vääntyvät helposti. Sälekaihtimet kannattaa pitää puhtaana, jotta saat pidennettyä niiden elinikää ja pysyvät pitkään kauniina. Jos tarvitset apua sälekaihtimien puhdistamiseen tai korjaamiseen, tai mietit mitä sälekaihtimien tilalle, niin autamme mielellämme. Tarjoamme maksuttoman mitta- ja suunnittelukäynnin pääkaupunkiseudulla.

Suunnitelukäynti on auttanut useita asiakkaitamme päättämään millaiset aurinkosuojat he haluavat kotiinsa. Olemme saaneetkin asiakkailta palautetta että oli mahtava nähdä miltä tulevat kaihtimet ja värit tulevat näyttämään kotona ennen tilauksen tekemistä. Ei muuta kuin varaamaan maksuton mittakäynti.

Aiheeseen liittyvä artikkelit:

Milloin sälekaihtimet on keksitty?

Kaihdiliike maksuton mittakäynti
Varaa ilmainen mitta- ja suunnittelukäynti

Tyytyväiset asiakkaat

Markiisin kankaan vaihto sujui sovitusti ja myös tuuli/aurinkovaroitin korjattiin. Samalla asennettiin pimennysverho makuuhuoneeseen.Loistava asiakaspalvelu, vahva suositus.🥰
Soile L.
13:50 16 Jul 24
Loistava palvelu! Entiset hajonneet sälekaihtimet vaihtuivat uusiin sovitusti ja vanhatkin vietiin pois. Ikkunat ovat vielä oudon kokoiset, mutta niihinkin saatiin sopivat tehtyä. Ystävällistä palvelua ja sovittuina aikoina paikalla. Vahva suositus!
Petri V
19:03 23 Jun 24
Suosittelen 💯! Alusta loppuun asti tarkasti aikataulussaan, nopeaa ja mukavaa palvelua! Tästä jäi todella hyvä fiilis☀️
Päivi
07:01 09 Jun 24
Valitsin tämän yrityksen Google-arvostelujen perusteella ja se kannatti. Vastaus tarjouspyyntöön tuli alle tunnin sisällä, vaikka oli jo ilta. Kaikki sujui helposti, viestintä oli erinomaista ja palvelu todella ystävällistä.
Emma T.
18:36 30 May 24
Ensiluokkaista palvelua alusta loppuun, ammattimaista työtä rennolla otteella. Pidin erityisesti nopeasta viestinnästä ja että koko prosessi oli alusta loppuun mutkatonta ja helppoa ja asiakaslähtöistä. Suosittelen kaikille!
Paula P.
11:32 27 May 24
Todella ystävällinen, nopea ja asiantunteva palvelu. Suosittelen!
Sami K.
16:49 17 May 24
Sälekaihtimien asennus sujui nopeasti ja olemme jälkeen erittäin tyytyväisiä. Hyvä ja ystävällinen palvelu. Suosittelen. 👍
Marko K.
08:51 05 May 24
Upea asiakaskokemus. Asiantunteva, asiakasystävällinen, täsmällinen ja nopea palvelu. Vahva suositus toimittajaksi!
Kari H.
10:48 11 Apr 24
Palvelu on ystävällistä ja ammattitaitoista. Lisäksi nopea toimitus ja asennus. Kiitos!
Toni T.
06:18 12 Dec 23
Nopea toimitus, hyvä palvelu.Eikä kestänyt kauan kun kuusi verhoa oli asennettu. Suosittelen!!!
Githa H.
15:32 08 Dec 23
Loistavaa palvelua ja loistava lopputulos! Lisäksi, kun yhdessä kaihtimessa oli vikaa, saatiin huolto/korjaus todella pikaisesti. Voin suositella lämpimästi. Kiitos!
Tapani M.
08:37 19 Sep 23
Hyvä palvelu. Moottoroitu rullaverho vaihdettiin useasti ilman lisäkustannuksia kunnes tulos oli toivotunlainen. Vahva suositus.
Tomas S.
17:15 15 Sep 23
Mittauskäynnin sain nopeasti ja tarjous, tilaus, asennus kaikki sujuivat moitteettomasti. Ammattitaitoisia, ystävällisiä asentajia ja lisäksi mukavia sekä huumorintajuisia. Vahva suositus👌🤩
Jaana A
06:42 13 Sep 23
Fast, knowledeable and good quality work. Will order from them in the future as well.
Liisa K.
12:33 31 Jul 23
Erittäin nopea ja ammattitaitoinen palvelu. Suosittelen!
E R.
15:58 21 Jul 23
Lyhyen viestienvaihdon jälkeen yhtiön edustaja tuli paikalle ja teki nopean ja perusteellisen kartoituksen ja tarjous tuli lähes samantien. Asennus suoritettiin sovitun aikataulun puitteissa. Asentajat erittäin ammattitaitoisia ja miellyttäviä kavereita . Koko asennus oli valmis puolessa tunnissa. Kaikki sujui juuri niin kuin oli sovittu ja nyt meillä om hienot ja suojaavat kaihtimet 10👍
Timo P.
09:42 13 Jul 23
Sälekaihtimet vaihdettiin sovitusti ja olen todella tyytyväinen palveluun suosittelen
seija P.
18:18 16 Jun 23
Meille tuli 4 kpl screen verhoja lasitetulle terassille. Kilpailukykyisen hinnan jälkeen saatiin mittakäynti ja verhot tulivat luvatun kolmen viikon sijasta kahdessa viikossa. Asennus sujui tyylikkäästi vaikka ei itse oltu paikalla. Pienen värivirheen korjauskin yhden verhon pidikkeissä ja alalistassa hoitui todella nopsaan ja ystävällisellä palvelulla. Pidetään mitä luvataan. Suosittelen lämpimästi!
Pasi M.
06:02 15 Jun 23
Olemme tilanneet heiltä kahteen otteeseen sälekaihtimia ja voin todella suositella. Palvelu on aina ystävällistä ja ammattitaitoista. Mikä parasta kaihtimet tulivat nopeasti ja saamme pidettyä huoneet viileämpinä ennen porottavia helteitä.Lämmin suositus!
Kaisa R.
17:28 13 Jun 23
Ei voi muuta kuin kehua! Mittauskäynti kesti 7 minuuttia, 20 min myöhemmin tarjous sähköpostissa ja asennus hoitui alle tunnissa (7 ikkunaa, 4 tuuletusikkunaa ja 1 ovi). 10+
Tomas R.
09:46 13 Jun 23
Erittäin ystävällistä, ammattitaitoista ja nopeaa palvelua. Myös kohtuulliset hinnat.
Riitta M.
11:30 07 Jun 23
Erinomainen palvelu mitoituksesta asennukseen. Kävivät asentamassa meille kaihtimet paritaloon Espoon Saunalahdessa. Olemme erittäin tyytyväisiä ja iso suositus. 👌
Jan-Christian S.
16:03 22 May 23
Kolmen screenrullaverhon asennus ja vanhojen kaihdinten purku Espoossa sujui ongelmitta. Mittaus ja asennus oli ammattitaitoista ja huolellista, tuote mekanismeineen vaikuttaa erittäin laadukkaalta, ja yhteydenpito firman kanssa sujui ongelmitta. Voin suositella!
Janne S.
15:52 19 May 23
Tämä oli helppo ja edullinen muihin pk-seudun kaihdin toimittajiin verrattuna. Mittauksessa tapahtui pieni virhe, mutta siitä huolimatta kaikki sujui hienosti. Oli mukavaa hoitaa asioita Sunshaden kanssa!
Kari P.
14:20 26 Apr 23
Vahva suositus. Kaikin puolin ensiluokkainen palvelu ja työnjälki.
Kim N.
08:58 19 Apr 23
Mittauskäynti järjestyi nopeasti ja kaihtimien toimitusaikakin oli kohtuullinen. Kaiken kaikkiaan sujuva ja ystävällinen palvelu.
Maritta P.
15:59 04 Apr 23
Erinomaista työtä ja nopealla aikataululla kommunikointi, mittauskäynti ja itse asennus. Tarjousten perusteella myös edullisin (pyysin 5 tarjousta). Ystävällinen palvelu! Voin suositella lämpimästi.
Tinka H.
09:02 05 Mar 23
Loistavaa palvelua! Kaikki sujui mallikkaasti tarjouspyynnöstä mittaukseen ja siitä pikaiseen asennukseen.Lämmin suosittelu tälle firmalle niin palvelun, laadun kuin hinnoittelun osalta.
Charlotta A.
13:53 28 Feb 23
Erittäin miellyttävä kokemus. Tilaus, mittaus, asennus, laskutus, kaikki vaivatonta, nopeaa ja hyvää laatua. Henkilöt mukavia. Hinta kohtuullinen. Suosittelen!
Marjo V.
15:22 17 Feb 23
Lämpimästi voin suositella! Vaivatonta asiointia ja todella mukava verhomies. Hinta erittäin kilpailukukyinen ja nopea toimitus sekä asennus hoitui super helposti heiltä. Well done!!
Elisabet H.
06:39 20 Dec 22
Tilasin sälekaihtimet viikolla 49, kaihtimet tuotiin kotiin kuljetettuna alkuviikolla 50. Mahtava, nopea ja ystävällinen palvelu. Suosittelen lämpimästi, viiden tähden palvelu. Kiitos.
Raija Å.
16:24 18 Dec 22
Olen enemmän kuin tyytyväinen valintaani: homma hoitui nopeasti ja tyylikkäästi heti alkumittauksesta loppuasennukseen ja vieläpä erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Erityisplussaa joustavuudesta ja poikkeuksellisen ystävällisestä palveluasenteesta. Voin siten lämpimästi suositella kyseistä toimijaa kaikille sälekaihdinratkaisujen tarvitsijoille!
Petteri P.
10:23 16 Dec 22
Ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Laadukkaat tuotteet. Aika lyhyet toimitusajat. Kiitos Sunshade!
Irina S.
07:54 15 Dec 22
Todella sujuvaa ja ammattitaitoista työtä. Vahva suositus.
Sari M.
04:33 08 Dec 22
Ammattitaitoista, mutkatonta ja ystävällistä palvelua!Lämmin suositus.
Maija N.
09:20 22 Nov 22
Saimme nopeaa ja hyvää palvelua, sekä laadukkaat sälekaihtimet ja vekkikaihtimen. Hinta oli pienempi kuin etukäteen ajattelimme. Suuret kiitokset verhomiehelle ja vahva suositus! :)
Juulia K.
13:09 02 Nov 22
Kaikki asiat sujuivat niin kun sovittiin. Erittäin ystävällinen ja asiantunteva palvelu sekä hyvä työnjälki. Suosittelen.
Heidi H.
16:54 20 Oct 22
Huolellinen työnjälki ja ystävällinen palvelu.
Anssi L.
06:44 17 Sep 22
Excellent service, fast delivery. Got my new blinds installed in less than 2 weeks, highly recommend
Tan N.
19:57 17 Aug 22
Good quality blinds and friendly installers. The blinds are delivered on time with reasonable price, 100% recommended
Duc N.
05:59 16 Jul 22
Palvelu asiallista ja ammattitaitoista. Hinta-laatusuhde kohdallaan. Suosittelen lämpimästi.
Harry G.
09:56 07 Jul 22
Kiitos paljon hyvästä työstä. Palvelu oli taas joustavaa. Tällä kertaa saimme uudet kaihtimet parvekkeen kahdeksaan ikkunaan Helsingin asunnolle. ( Edellisellä kerralla kaihtimet oh ikkunaan.)
veera R.
15:27 23 Jun 22
En löytänyt mitään anna palautetta sivua mutta haluamme kiittää tällä sivulla hyvästä toimituspaketista.Kaiken hoiditte hienosti alusta loppuun ja nopea toimitus, Kiitos !!😀T Olli ja Kaarina
Olli R.
13:29 23 Jun 22
Vaivatonta yhteydenpitoa, ystävällistä palvelua ja laadukasta työtä. Ja nopeaakin vielä!
Katja M.
04:03 02 Jun 22
Nopea ja ystävällinen palvelu. Kaikki toimi hyvin. Voin suositella!
Laura T.
05:59 28 May 22
Täsmällistä ja hyväntuulista palvelua. Suosittelemme!
J A
16:25 23 May 22
Etsin hyvää yritystä, joka asentaisi sälekaihtimet asuntoon. Löysin tämän ja voin suositella. Annan täydet pisteet. Nopea ja ystävällinen palvelu.
kaisa N.
16:34 01 Apr 22
Suosittelen! Nopea toimitus, kaikki sujui joustavasti ja vaivattomasti. Sälekaihtimet ovat hyvää laatua ja hyvin asennettu.
Tiia K.
20:29 17 Mar 22
Kaikki sovittu piti, nopea toimitus, ammattitaitoiset ja mukavat asentajat. Hinnan edullisuus yllätti. Valitsin tämän firman loistavien arvostelujen perusteella. Ne eivät ole liioiteltuja. Suosittelen !!!
Mirkka K.
17:55 16 Mar 22
Todella hyvä ja ammattitaitoinen palvelu. Asennus hoitui nopeasti ja jälki on erinomaista.
Heikki R.
18:07 23 Feb 22
Kohteessani tehtiin pimennysrullaverhot,sekä sähköllä toimivan markiisi terassille.Loistava palvelu ja hinta/laatusuhde.Erinomainen laatu ja työn jälki.Kaikki toimi kuten sovittiin ja aikataulut piti.Suosittelen lämpimästi.
juha L.
18:27 01 Feb 22
Erittäin hyvää asiakaspalvelua! Nopea toimitus ja ammattitaitoinen asennus. Suosittelen ehdottomasti.
Tanja
15:53 29 Jan 22
Sain sälekaihtimen korjattua, kiitos. Palvelu oli nopeaa, edullista ja asian tuntevaa. Sain vielä silmäniloa harmaaseen päivään.
Anna-Liisa L.
11:24 12 Nov 21
En normaalisti kirjoittele arvosteluja, mutta tilasin sälekaihtimet asennuksineen kämppään ja koko kokemus oli niin erinomainen, että pakko kehua :D Yhteydenotto oli nopea, mittauskäynti siitä viikon päästä ja kaihtimien asennus 2 viikkoa tämän jälkeen ja vieläpä etuajassa. Herralla oli myös mukanaan käsi-imuri, ettei jäänyt mitään sotkujakaan asennuksesta. Ehdottomasti suosittelen!
Suvi K
14:12 16 Jul 21
Nopea ja ystävällinen palvelu, mittauksesta asennukseen (tilasimme 7 pimentävää rullaverhoa). Siistiä jälkeä verhomiehiltä!
Annami T.
10:53 10 Jun 21
Googletin ja löysin tämän Sunshade Kaihdin ja Markiisi palvelun. Täytyy sanoa, että 10 + ja papukaijamerkki. Pojat tulivat nopeasti paikalle samana päivänä ja seuraavana viikkona oli jo asennus juuri kuten sovittu. Kaikki toimi ja vieläpä oli hyvä asiakaspalvelu, huumori ja hymy tuli kaupan päälle. Suosittelen lämpimästi :)
Pirjo V.
14:23 09 Jun 21
Asiantuntevaa, ripeää ja hyväntuulista palvelua, aina tarjouksesta asennukseen (kahden ikkunan sälekaihtimet). Suosittelen!
Haydee K.
08:12 31 May 21
Olen käyttänyt Verhomiesten palveluita kahdessa eri asunnossa. Molempien osalta parvekkeiden verhojen toimitus mennyt nappiin ja palvelu ollut asiantuntevaa ja nopeaa!
Riku N.
15:15 24 May 21
Tilasin parvekkeelle pimentävät verhot ja kaikki meni sovitusti. Nopea toimitus ja asennnus hoitui kahden viikon sisällä. Voin suositella.
Maija G.
15:07 24 May 21
Vanhojen sälekaihtimien tarkastus, korjaus ja uuden asentaminen sujui nopeasti ja ammattitaidolla. Hintakaan ei päätä huimannut. Kiitos!
Maria-Leena Y.
16:20 17 May 21
Hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Mittaus, tilaus ja asennus sujui nopeasti ja sujuvasti. Extrapisteet siitä, että työmies siivosi omatoimisesti asennuksesta syntyneet sotkut! Suosittelen!
Maiju S.
13:47 04 May 21
Kotiini harkinnassa olleet vekkikaihtimet löytyivät vihdoin kovan etsinnän ja tarjousten kautta. Sunshadella kympin palvelu, tuotteet ovat loistavat ja kaikki sujui alusta asti hienosti asennukseen ja jälki yhteydenpitoon saakka. Tästä yrityksestä löytyy varmasti kaikille omanlaisensa verhot, on pimennys, puolipimennys, näköeste... jne. Suosittelen, myös hinta/laatusuhde on hyvä👍
Moonika L.
05:23 04 May 21
Sälekaihtimien nopea toimitus ja asennus. Ystävällinen palvelu ja laadukkaat tuotteet. Lämpimästi suosittelen!
Maikki
06:37 08 Mar 21
Simple quick and efficient. I had a broken sunshade, they came once to measure the window and next time to install it. No hassle.
Stjepan B.
21:17 12 Feb 21
Loistavaa palvelua ja erittäin mukava ja ammattitaitoinen asentaja. Suosittelen.
pera P.
11:43 15 Jan 21
Mittauskäynnin jälkeen rullaverho valmistui ja asennettiin nopealla aikataululla, ja tuotteen hinta-laatusuhde on nyt pidemmänkin käytön jälkeen todettu erinomaiseksi. Mittaus- ja asennuskäynneillä käyneet kaksi asentajaa olivat erittäin mukavia.
What
20:17 02 Dec 20
Tosi hyvää palvelua ja sälekaihtimet saatiin nopealla aikataululla toimitettua sekä asennettua. Suosittelen!
Anette
06:54 03 Nov 20
Tilasin rivarin ikkunoihin sälekaihtimet. Yhteydenotto ja mittauskäynti tapahtui nopeasti. Kaihtimet asennettiin pari viikkoa tilauksen jälkeen ja asennus meni todella kivuttomasti sekä lopputulos oikein hyvä.
Juha-Matti J.
18:11 14 Sep 20
Nopea toimitus ja asennustyöt hyvin tehty. Suosittelen lämpimästi!
Triin P.
14:51 22 Aug 20
The best customer service experience I have had in Finland. I called late in the afternoon and Tonis worked around my schedule and offered to meet me at 5:30 the same day. He was polite and knowledgeable and got the measurements done quickly. Shades got installed 2 weeks later and they look great.
Jimmy L.
07:13 13 Aug 20
Laadukas asennus ja kaikki hoitui joustavasti sovitusti. Ei voi kuin suositella.
Anu P.
14:15 25 Jan 20
Tilasin paritalon kaikkiin ikkunoihin uudet sälekaihtimet.Vastasivat nopeasti yhteydenottooni netin kautta. Seuraavana päivänä mittasivat jo ikkunat. Toimitus/asennus alle kaksi viikkoa. Kaiken lisäksi asentajat olivat hyviä ja mukavia tyyppejä. Vahva suositus.
Markku K.
18:51 09 Oct 19
Ystävällinen ja nopea palvelu, suosittelen 😊
Teija M.
12:45 20 Sep 19
Vastaus yhteydenottopyyntöön hieman viipyi, siitä eteenpäin kaikki sujuikin sitten joutuin ja sovitusti. Jälki oli siistiä ja palvelu ensiluokkaista.
Merja R.
09:17 20 Sep 19
Hyvä hinta ja laatu suhde. Nopea toimitus ja asennus
Kadri L.
18:39 02 Jul 19
Hyvä hinta ja laatu suhde. Nopea toimitus ja asennus
kadri N.
18:36 02 Jul 19
Todella hieno asiakaspalvelu ja ammattitaitoinen asennustyö. Olemme tosi tyytyväisiä. Kiitos! Suosittelemme!
Ave T.
18:19 02 Jul 19
js_loader

Jätä soittopyyntö

Jätäthän puhelinnumerosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Pyydä tarjous tai tilaa ilmainen mittakäynti

Kun tilaat meiltä asennuspalvelun, sisältyy mittauspalvelu aina hintaan! Mittaus varmistaa oikeat tekomitat ja samalla voit tutustua värimalleihin.

Ota yhteyttä