Turvaverhot ovat tehokkaita apuvälineitä niin kodin kuin toimiston muuttamisessa turvalliseksi. Rullaturvaverhoja voidaan käyttää sisä ja myös ulkotiloissa.
Pienempiin aukkoihin käytämme turvarullaverhoja, jotka on valmistettu polyuretaanitäytteisestä alumiiniprofiilista ja joilla voidaan kattaa enintään 4 m leveitä aukkoja. Suurempien aukkojen täyttämiseen käytämme alumiinisia suljettuja tai aukoilla varustettuja turvaristikkoja, joilla voidaan suojata enintään 15 m leveitä aukkoja.
Suojaominaisuuksien lisäksi profiileilla on myös pimentävä ja lämpöä pitävä ominaisuus. Turvaverhojen käsittelemiseen käytetään sähköistä voimansiirtoa ja pienempiin verhoihin voidaan käyttää myös manuaalisia laitteita.
Sähköistä voimansiirtoa voidaan johtaa katkaisijalla, kaukosäätimellä tai automaattisesti ohjelmoitavalla kellolla ja se voidaan yhdistää hälytysjärjestelmään.
Mikäli harkitset turvaverhojen asennusta niin palvelemme pääkaupunkiseudulla Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Kerava ja Sipoo. Ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun voit varata näille paikkakunnille ILMAISEN mittakäynnin! Muualle Uudellemaalle tulemme sopimuksen mukaan.