Rullaverhot

Rullaverho voi olla huomaamaton osa ikkunaa, jota käytetään tarpeen mukaan – tai sisustuksen kiintopiste laajojen kangas- ja mekanismivaihtoehtojen ansiosta, joka on tyylitelty juuri sisätiloihin sopivaksi. Rullaverholla sisustat ikkunan osaksi muuta sisustusta.

Mikäli etsit rullaverhoja paikalleen asennettuina, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme ja varaa ILMAINEN mittakäynti! Palvelemme koko pääkaupunkiseudun alueella; Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Tuusula, Kerava, Järvenpää ja Sipoo.

Rullaverhon voi valita haluamallasi kankaalla ja tyylillä

Isosta kaihdinkankaiden valikoimasta löytyy varmasti sopiva jokaiseen kohteeseen ja käyttötarpeeseen. Valittavissa on useita eri kangas- ja värivaihtoehtoja. Sen lisäksi voit valita eri rullaverhotyyppejä

 • screen rullaverhot
 • pimentävät rullakaihtimet
 • moottoroidut rullakaihtimet.

Rullakaihtimet lisäosat on saatavilla myös eri väreillä

Kasettirullaverho

Kasettirullaverhon etuna on ennen kaikkea käytännöllisyys ja koristeellisuus. Kasettirullaverho muodostaa ikkunapuitteen kanssa yhtenäisen kokonaisuuden, joka liikkuu ikkunan mukana ja on melkein huomaamaton. Se ei myöskään haittaa ikkunan avaamista, joka on tekstiiliverhojen suuri ongelma. Kasettirullaverho toimii ketjumekanismilla, joka varmistaa verhon pysymisen tietyssä korkeudessa. Kasettirullaverhojamme voidaan asentaa kaikkiin ikkunatyyppeihin!

Pimentävä rullaverho eli pimennysverho huoneen pimennykseen

Pimentävä rullaverho kannattaa hankkia silloin kun haluat saada päiväsaikaan makuuhuoneen tai tv-huoneen kokonaan pimeäksi. Pimennysominaisuuden lisäksi rullaverhon vahva kangas estää kesähelteellä porottavan auringonpaahteen pääsyn huoneeseen, pitäen sen näin viileämpänä. Talvella pimentävä rullaverho estää ikkunanraoista tulevaa vetoa ja viimaa. Pimentävät rullaverhot on saatavilla myös monilla kauniilla väreillä.

Valitse screen rullaverho, kun haluat näkösuojaa

Screen rullaverhot antavat kaivattua näkö- ja lämpösuojaa parvekkeelle tai terasseille. Screen-kangas on perforoitua eli rei’itettyä kangasta, joka päästää valoa parvekkeelle, mutta estää lämpöä yhtä hyvin kuin pimentävä rullaverhokin. Läpikuultavuuden ansiosta parvekkeesta ei tule pimeää ja eritettyä koppia, vaan näkymät ulospäin säilyvät edelleen.

Suosittelemmekin usein screen-rullaverhojen tai kaihtimien asentamista alimpien kerrosten asuntoihin ja toimistoihin. Lisäksi se voidaan asentaa esimerkiksi kattoikkunoihin ja terasseille.

Rullaverhon asennus pääkaupunkiseudulla

Rullaverhot voidaan asentaa monenlaisiin ikkunoihin ja moniin eri käytttötarkoituksiin. Tulemme mittaamaan kotisi ikkunat ja valmistamme ikkunoihisi ja tyyliisi sopivat rullaverhot. Valitsemme rullaverhon kiinnikkeet ja mekanismit sopimaan käyttötarkoitukseen ja kodin sisustukseen. Mitta- ja suunnittelukäynnin aikana esittelemme sinulle erilaisia tapoja kiinnittää rullaverho tyylikkäästi ikkunaan.

Mikäli etsit rullaverhoa paikalleen asennettuina, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme ja varaa ILMAINEN mittakäynti!

Rullaverho mittatilauksena ja asennus Helsinki, Vantaa ja Espoo

Miksi valita rullaverhot ja pimennysverhot meiltä?

 • Laadukat rullaverho mekanismit
 • Kestävät rullaverho kiinnikkeet ja muut materiaalit
 • Laaja valikoima värejä ja rullaverhokankaita
 • Moottoroidut rullaverho-ratkaisut
 • Ketjumekanismille jopa 7v takuu
 • Valmistetaan mittatilaustyönä
 • Rullaverhot kotiin asennettuna
 • Huolellinen ja siisti rullaverhon asennuspalvelu
 • Ystävälliset kaihdinasentajat 🙂

Rullaverhot mittatilauksena ja asennettuna

#verhomies myy, toimitta ja asenna rullaverhot käyttövalmiiksi pääkaupunkiseudulla.

Rullaverhon asennus- ja mittauspalvelu on voimassa seuraavilla alueilla:
Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Tuusula, Kerava, Järvenpää ja Sipoo

Muille alueille sopimuksen mukaan, pyydä tarjous!