Sunshade:n #verhomies

Myymme ja asennamme sälekaihtimet, rullaverhot, parvekekaihtimet, pystylamelliverhot, markiisit ja turvaverhot.

Asennamme kaihtimet kotiin, liiketiloihin, taloyhtiöihin ja julkisiin tiloihin. Kun kaihdinasennuksen tekee ammattilainen, on jälki siistiä ja työ joutuisaa. Toimitamme kaihtimet koko Suomen alueelle.

Mikäli tarvitset kaihtimet paikalleen asennettuina, niin palvelemme pääkaupunkiseudulla Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Kerava ja Sipoo. Ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun voit varata näille paikkakunnille ILMAISEN mitta- ja suunnittelukäynnin! Muualle Uudellemaalle tulemme sopimuksen mukaan.

Asiakkaan säästönä ja etuna pyritään tarjoamaan palvelua ilman ylimääräisiä kuluja.

Tästä johtuen meillä ei ole varsinaista toimistoa eikä myymälää. Kaikki tavarat toimitetaan tehtaalta suoraan asiakkaalle. Emme myös panosta isosti markkinointiin, kuten tiedetään suositus on parasta markkinointia.
Ensisijaisesti haluamme tarjota hyvää palvelua ja sen jälkeen tuotteita mitkä löytyvät meidän valikoimastamme. Tapaamme kohteessa asiakkaalle sopivana ajankohtana. Olemme tavoitettavissa Ma-Su 10.00-22.00 myös juhlapyhinä.

Varaa meiltä aika ilmaiselle mittaus- ja suunnittelupalvelulle. Tulemme mielellämme paikan päälle esittelemään mallit ja suunnittelemaan verhokokonaisuudet Teidän toiveidenne mukaisesti.

Ota yhteyttä