Screen rullakaihdin – moderni aurinkosuoja

Hillitty ja selkeälinjainen screen-kaihdin on tyylikäs ja erinomainen lämpö- ja häikäisysuoja kotiin ja toimistoihin. Valo pääsee sisätiloihin ja etkä menetä näkyvyyttä ulos. Screenkaihtimessa oleva screen-kangas estää lämmön siirtymisen sisätiloihin erittäin tehokkaasti ja ne pysyvät mukavan viileinä.

Kaihdin voidaan asentaa rakennuksen ulko- tai sisäpuolelle, jopa kattoikkunoihin sekä lasikattoisten terassien päälle.

Mikäli etsit screen kaihtimia paikalleen asennettuina, niin palvelemme pääkaupunkiseudulla Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Kerava ja Sipoo. Ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun voit varata näille paikkakunnille ILMAISEN mittakäynnin! Muualle Uudellemaalle tulemme sopimuksen mukaan.

Screen rullakaihdin ikkunassa

Ulkopuolinen screen kaihdin

Ulkopuolelle asennettu screen-kaihdin viilentää sisätiloja tehokkaimmin, sillä se pysäyttää lämpöenergian jo rakennuksen ulkopuolella. Automatiikalla ja oikeanlaisella screen-kankaalla varustetulla järjestelmällä voimme pysäyttää jopa 70-90% tiloihin kohdistuvasta lämpösäteilystä.

Sisäpuolelle asennettava screenkaihdin

Sisäpuoliset screenkaihtimet suodattavat ja säätelevät auringonvaloa, mutta säilyttävät silti näkymän sisältä ulos. Sisäpuolelle asennettu screenkaihdin on parhaimmillaan, kun halutaan vaikuttaa sisävalaistuksen laatuun ja häikäisyn estoon kaikissa sääolosuhteissa.

Myös sisäpuolelle asennettu screen-kaihdin viilentää sisätiloja erittäin tehokkaasti. Ratkaisua käytetään yleisesti esimerkiksi lasitetuilla parvekkeilla estämässä liiallista kuumuutta, menettämättä kuitenkaan näkyvyyttä ulos.

Screenkaihdin ikkunan väliin

Lasien väliin asennettava screen aurinkosuoja on ulkopuolelle asennettavaa kaihdinta energiatehokkaampi ja sitä voidaan käyttää ympäri vuoden, koska se on suojassa ulkoilmalta. Ikkunoiden väliin asennettava kaihdin on myös pitkäikäisempi.

Screenkangas on monikäyttöinen

Screen-kangasta voidaan hyödyntää myös muissa tarjoamissamme kaihtimissa ja verhoissa. Screen-kaihdin voi olla vaikka:

  • screen rullaverho
  • screen paneeliverho
  • screen pystylamellikaihdin
  • tai vaikka screen katosverho

Screenkangasta voidaan hyödyntää yksilöllisesti asunon eri ikkunoissa, riippuen kyseisen huoneen suojausvaatimuksista ja käyttötarpeesta.

Hakusanat: aurinkosuojat,aurinkosuojat ikkunaan,ulkopuolinen aurinkosuoja,aurinkosuojat ikkunan väliin

Paljonko maksaa screen-kaihdin asennettuna?

Screen-kaihtimen hinta asennuksineen riippuu siitä kuinka iso asennettava kaihdin on, kuinka moneen ikkunaan screen rullakaihtimet asennetaan sekä siitä mistä materiaalista kaihdin valmistetaan. Nämä laadukkaasta screen-kankaasta tehdyt kaihtimet voidaan myös moottoroida.

Tarkan hinnan ja tarjouksen saat varaamalla ILMAISEN mittakäynnin, jossa otamme ikkunoistasi mitat ja autamme sinua suunnittelemaan parhaan mahdollisen pimennys- tai aurikonsuojaratkaisun kotiisi.

Varaa ilmainen mitta- ja suunnittelukäynti