Kaihtimet lasitetuille parvekkeille ja terasseille

Monipuolisesta kaihdinvalikoimasta löydämme juuri sinun lasitettuihin ulkotiloihisi sopivat kaihtimet suojaamaan rentoutumishetkeäsi auringolta, katseilta ja häikäisyltä.

Jos tarvitset parvekkeellesi kaihtimia, niin palvelemme pääkaupunkiseudulla Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Kerava ja Sipoo. Ja näille paikkakunnille on varattavissa ILMAINEN mittakäynti! Muualle Uudellemaalle tulemme sopimuksen mukaan.

Parvekekaihdin asennettuna

Parvekekaihtimilla teet lasitetusta parvekkeestasi entistä viihtyisämmän, eikä auringonpaiste enää tuota ongelmaa. Kaksisuuntainen käyttömekanismi antaa sinulle vallan hallita valon määrää parvekkeellasi.

Kaidekaihdin

Kaksisuuntaisella säätömekanismilla varustettu kaidekaihdin tarjoaa haluttua näkösuojaa, sekä luo loppusilauksen parvekkeen viilennyksessä.kohdalta mistä sitä eniten haluat. Paras ratkaisu, kun haluat päästää valoa sisään ja säilyttää riittävästi yksityisyyttä.
Pliseekaihdin on erityisen hyvä vaihtoehto erimuotoisiin ikkunoihin.
Pyöreät, kolmiot, nelikulmaiset. Löydetään ratkaisu jokaiselle ikkunalle.

Terassikaihdin

Terassikaihtimilla viilennät terassisi tyylikkäästi. Queen –terassikaihtimien kankaan taustapuolen ohut helmiäis- tai metallikalvo heijastaa terassille tulevan auringonsäteilyn tehokkaasti pois ja suojaa kotiasi liialta kuumuudelta.
Kotimaiset parveke-, kaide- ja terassikaihtimet yhteistyössä Suomen Visor OY-n kanssa.
Kysy lisää!