Pystylamellikaihtimet asennettuna mittojen mukaan

Pystylamellikaihtimet valmistetaan aina mittojen mukaan ja kohteeseen tarkoituksenmukaisesti sopivaksi ja ovat erityisesti hyvät suurten lasipintojen näyttäviä auringonsuojia. Lamelliverhot voidaan toteuttaa myös pimentävällä screen kankaalla jolloin ne suojavat tehokkaasti lämmöltä ja häikäisyltä. Lamellien kulmaa kääntämällä voidaan helposti säädellä näkyvyyttä pihalle ja sisälle tulevan valon määrää.

Mikäli etsit ammattilaista asentamaan pystylamellikaihtimet, niin palvelemme pääkaupunkiseudulla Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Kerava ja Sipoo. Ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun voit varata näille paikkakunnille ILMAISEN mittakäynnin! Muualle Uudellemaalle tulemme sopimuksen mukaan.

Lamellikaihtimen käyttömekanismit

Pystylamellikaihtimen käyttömekanismi voidaan valita useista erilaisista vaihtoehdoista. Yleisin käyttömekanismi on käsikäyttöinen, jossa on vetonaru lamellien siirtämiseen sekä kääntöketju lamellien kääntämistä varten. Lamellikaihtimen lamellien suuntaa yleensä käännetään ja harvemmin lamellit siirretään kokonaan pois ikkunan edestä.

Lamelliverho – hyvä äänen- ja lämmöneristäjä

Pystylamelliverhot toimivat myös erinoimaisena lämmön sekä äänen eristäjinä, ja niillä voidaan voidaan helposti hallita luonnonvaloa säätämällä valon suuntaa sekä voimakkuutta tilaan sopivaksi.

Lamellit toimivat joko verhoina tai tilanjakajina. Pystyasennosta johtuen lamellit ovat helppohoitoisia ja ne voidaan kätevästi vaihtaa, mikäli sisustuksen ilmettä halutaan muuttaa. Pystylamelleja on saatavana eri leveyksiä useissa eri väreissä, kuoseissa ja materiaaleissa. Kaihtimet asennetaan joko seinään tai kattoon. Ne voidaan asentaa myös viistoon kattoon.

Pystylamellikaihtimet - lamelliverhot

Miksi valita pystylamellikaihtimet meiltä?

  • Laadukkaat mekanismit ja kestävät materiaalit
  • Laaja valikko värejä ja materiaaleja
  • Pimentävät ja palosuojatut vaihtoehdot
  • Moottoroidut ratkaisut
  • Mekanismeille jopa 2v takuu
  • Valmistetaan mittatilaustyönä