Pystylamellikaihtimet mittojen mukaan

Pystylamellikaihtimet valmistetaan aina mittojen mukaan ja kohteeseen tarkoituksenmukaisesti sopivaksi ja ovat erityisesti hyvät suurten lasipintojen näyttäviä auringonsuojia. Ne voidaan toteuttaa myös pimentävällä ja screen materiaaleilla ja ne suojaa tehokkaasti lämmöltä ja häikäisyltä. Lamellien kulmaa kääntämällä voidaan helposti säädellä näkyvyyttä ja valon määrää.
Pystylamellikaihtimen käyttömekanismi voidaan valita useista erilaisista vaihtoehdoista. Yleisin käyttömekanismi on käsikäyttöinen, jossa on vetonaru lamellien siirtämiseen sekä kääntöketju lamellien kääntämistä varten. Lamellikaihtimen lamellien suuntaa yleensä käännetään ja harvemmin lamellit siirretään kokonaan pois ikkunan edestä.
Kyseiset kaihtimet toimivat myös lämmön sekä äänen eristäjinä, ja niillä voidaan voidaan helposti hallita luonnonvaloa säätämällä valon suuntaa sekä voimakkuutta tilaan sopivaksi. Lamellit toimivat joko verhoina tai tilanjakajina. Pystyasennosta johtuen lamellit ovat helppohoitoisia ja ne voidaan kätevästi vaihtaa, mikäli sisustuksen ilmettä halutaan muuttaa. Pystylamelleja on saatavana eri leveyksiä useissa eri väreissä, kuoseissa ja materiaaleissa. Kaihtimet asennetaan joko seinään tai kattoon. Ne voidaan asentaa myös viistoon kattoon.

Pystylamellikaihtimet - lamelliverhot

Miksi valita pystylamellikaihtimet meiltä?

  • Laadukkaat mekanismit ja kestävät materiaalit
  • Laaja valikko värejä ja materiaaleja
  • Pimentävät ja palosuojatut vaihtoehdot
  • Moottoroidut ratkaisut
  • Mekanismeille jopa 7v takuu
  • Valmistetaan mittatilaustyönä