Markiisi asennettuna – sopii terassille, parvekkeelle tai suuren ikkuna yläpuolelle

Markiisi on kätevä tapa estää asunnon liiallinen kuumeneminen kesällä ja päästä nauttimaan vilvoittavasta varjosta terassilla

Markiisi kannattaa asentaa suurten ikkunoiden yläpuolelle tai parvekkeiden ja terassien jatkoksi, jolloin sen antama varjo estää takana olevaa huonetta kuumenemasta kesähelteillä. Varsinkin ikkunoihin asennettuna markiisi estää lämmön sisääntulon ja viilentää näin kotisi oloja kesäkuumalla.

Mikäli haet markiisin asennuspalvelua, niin palvelemme pääkaupunkiseudulla Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Kerava ja Sipoo. Ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun voit varata näille paikkakunnille ILMAISEN mittakäynnin! Muualle Uudellemaalle tulemme sopimuksen mukaan.

Monipuolinen markiisivalikoima

Markiisimalleja on paljon erilaisia ja niistä löytyy kyllä joka tarkoitukseen täydellisesti istuva malli, muoto ja väri. Oikeanlaisen markiisin valitseminen onkin tärkeää. Valinnassa pitää ottaa huomioon asennuskohdan muodot, materiaali ja lujuus sekä tietenkin se tärkein, eli käyttötarkoitus.

Ympäristö, johon markiisi tulee ja auringonsuojaksi tulevan markiisin osalta myös ikkunoiden etäisyys maasta ja koko ratkaisevat paljon oikean markiisin valinnassa.

Markiisikangas – laaja valikoima värejä

Markiisikangas valitaan sopimaan elämäntyyliisi ja kotisi ulkonäköön. Näyttävä markiisikangas saa grillijuhlat, piknikit ja ulkojuhlat tuntumaan entistä viihtyisemmiltä.

Mikä olisikaan parempi tilaisuus uudistaa parveketta, terassia tai patiota kuin asennuttaa siihen kauniin värinen markiisi. Markiisikankaan ominaisuudet tekevät siitä täydellisen materiaalin ulkotiloihin! Markiisikangasta on saatavana perinteisesti valkoraitaisena sekä useilla värikartan väreillä. Valitse rohkea väri markiisille ja tee siitä ulkotilojesi väripilkku.

Vanhan markiisikankaan vaihto

Onko vanhan markiisin kangas jo kulunut, mutta runko ja mekanismi ehjä? Markiisikangas kestää yleensä oikeanlaisessa käytössä vuosia, mutta vuodet alkavat vähitellen näkyä kankaassa. Joskus myös talon muu ulkoilme on päivitetty ja sitä haluaisi samalla uudistaa myös markiisin värin. Vaihtamalla markiisikangas uuteen, tulee terassille kokonaan uusi ilme.

Pyydä meidät suunnittelukäynnille, niin esittelemme sinulle juuri sinun kotiisi sopivia markiisikankaita. Varaa ILMAINEN mittakäynti!

Sivumarkiisi suojaa auringon lisäksi tuulelta ja katseilta

Sivumarkiisi soveltuu terassin, parvekkeen tai pation suojaamiseen. Säädettävät ja liikuteltavat sivumarkiisit suojaavat kätevästi kotipihaasi tuulelta, matalalla paistavalta auringolta sekä uteliailta katseilta. Markiisilla suojaat terassilla viihtyjiä ja terassikalusteitasi liialta auringonpaahteelta. Markiisi sopii myös koteihin, joissa ei ole terassia lainkaan.

Sivumarkiisi-kasetti asennetaan seinän ja pylvään tai kahden seinän väliin, josta se on aina helppo rullata auki tarpeeseen vaatiessa. Sivumarkiisi viimeistelee pihasi aurinko-, tuuli- ja näkösuojauksen.

Minne markiisi voidaan asentaa?

Markiisin asennus omakotitaloon

Omakotitalossa markiisin voi asentaa mihin tahansa seinä- tai kattorakenteeseen, joka kestää sen painon. Kun varaat ilmaisen mitta- ja suunnittelukäynnin autamme sinua miettimään mihin markiisi asennettaisiin, ja minkä näköinen siitä lopulta tulisi. Meillä on mukana väri ja kuosi malleja, jotka tekevät valinnan helpommaksi.

Markiisin asennus rivitaloon ja muuhun taloyhtiöön

Rivitaloissa ja muissa taloyhtiöissä markiisia ei saa asentaa yleensä ilman erillistä lupaa, koska sitä pidetään julkisivumuutoksena. Lupa tulee aina tarkistaa isännöitsijältä ja taloyhtiön hallitukselta. Yleensä luvan kyllä saa, mutta markiisin väri pitää valita julkisivun mukaan

Miksi valita markiisi meiltä?

  • Laadukkaat mekanismit ja kestävät materiaalit
  • Laaja valikoima värejä ja valkoraitakuosit
  • Moottoroidut markiisit
  • Markiisien mekanismeille 2 vuoden takuu
  • Valmistetaan mittatilaustyönä
  • Saat markiisin asennettuja ja mittojen mukaan
  • Ystävällinen ja ammattitaitoinen kaihdinasennus – palvelu
  • Toimimme pääkaupunkiseudun alueella
  • Ilmainen mitta- ja suunnittelupalvelu

Tarjoamme huolellista markiisin asennuspalvelua!

Toimitamme ja asennamme markiisit käyttövalmiiksi pääkaupunkiseudulla liikekiinteistöihin, omakotitaloihin ja rivitaloihin.

Asennus- ja mittauspalvelu on voimassa seuraavilla alueilla:
Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Tuusula, Kerava, Järvenpää ja Sipoo