Sälekaihtimet Helsinki

Laaja valikoima kaihtimia ja markiiseja

Sunshaden monipuolisesta kaihdin-, markiisi ja verhopaneelimallistosta löytyy jokaiseen kotiin kauniit ja täydellisesti istuvat häikäisy- ja näkösuojat. Nykyaikaisten malliemme avulla suojaat kotisi auringolta, lämmöltä kuin epätoivotuilta katseiltakin. Siisti ja huolellinen asennustiimi mittaa ikkunat ja asentaa kaihtimet, jolloin sinulle jää vain makutuomarin rooli.

Jos harkitset kaihtimien asennusta pääkaupunkiseudulla Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Kerava ja Sipoo. Niin ota yhteyttä asiakaspalveluun ja varaa näille paikkakunnille ILMAISEN mittakäynnin! Muualle Uudellemaalle tulemme sopimuksen mukaan.

Saat kaihtimet omilla mitoilla ja asennettuna kotiisi. Tutustu vaihtoehtoihin:

Varaa ilmainen mitta- ja suunnittelukäynti

Kaihdin- ja markiisiasennus Helsinki

Ammattitaitoista suunnittelu- ja asennuspalvelua

Käyttämällä ammattitaitoista asennuspalveluamme säästät vaivaa ja hermojasi. Asennuspalvelu sisältää kaiken tarvittavan ja sinä voit nauttia valmiista lopputuloksesta. Kaihtimien, markiisin ja rullaverhojen asennuspalvelu sisältää aina:

 • mittojen ottaminen ikkunoista
 • autamme suunnittelussa ja kaihtimien valinnassa
 • tuomme kaihtimet tehtaalta asennuksen yhteyssä
 • huolellinen ja siisti asennustyö
 • siivoamme jälkemme
Helsinki, 18

Katso nykyaikaisia kaihdinratkaisuja

Sälekaihtimet asennettuna Helsinki

Sälekaihtimella saa säädettyä huoneeseen tulevaa valon määrää portaattomasti. Kaihtimia saa yksivärisenä tai monivärisenä, kiiltävänä tai mattana, reiitetty, puukuviosena tai metallinhohtoisena.

Sälekaihtimet asennettuna

Rullaverhot asennettuna Helsinki

Rullaverhoja voi olla vaikeaa löytää juuri omiin ikkunoihin sopiviksi. Ei hätää. Tulemme ottamaan mitat juuri ikkunoistasi ja ehdotamme sinulle kotiisi sopivaa mallia ja väriä yli 200 värin valikoimastamme.

Nykyään suosittuja rullaverhoja ovat:

 • screen rullaverhot
 • pimentävät rullaverhot
 • tyylikkään kasettirullaverhot
 • printatut rullaverhot
Rullaverhot asennettuna
Rullaverhoja löytyy useissa mitoissa ja väreissä
Screen rullakaihdin ikkunassa

Screenkaihtimet eri pimennystarpeisiin Helsinki

Screen-kaihtimilla ja yleisemminkin screen-kankailla saat estettyä lämmön siirtymisen sisätiloihin tehokkaasti. Hyvästä lämpö- ja häikäisysuojasta riippumatta valo pääsee sisälle etkä menetä näkyvyyttä maisemiin. Screen-kaihdin voidaan asentaa joko sisäpuolelle tai motorisoidusti asunnon ulkopuolelle. Screenkaihdin on hyvä vaihtoehto moneen paikkaan:

 • kaikki kodin ikkunat
 • lasiovet
 • lasikattoiset terassit
 • parvekeikkunat ja lasiset kaiteet
 • kattoikkunat
Pimennysverhot asennettuna

Markiisit suojaavat sateelta, auringolta ja katseilta

Suurten ikkunoiden yläpuolelle sekä parvekkeiden tai terassien jatkoksi asennetut markiisit pitävät huoneet varjossa ja viileämpinä. Markiisit suojaavat kätevästi tuulelta ja uteliailta katseilta kotipihallasi. Markiisilla suojaat terassiasi, terassikalusteitasi ja terassilla viihtyjiä liialta auringonpaahteelta ja sateelta.

Markiisi asennettuna
Markiisin asennus rivitaloon puuseinään

Parveke- ja kaidekaihtimet koko Helsingin alueella

Parvekekaihtimilla ja kaihdekaihtimilla teet lasitetusta parvekkeestasi entistä viihtyisämmän. Auringonpaiste, lämpö ja uteliaat katseet eivät enää haitta. Kaihtimien kaksisuuntainen käyttömekanismin avulla voit säätää valon ja suojan määrä parvekkeella.

Kaihtimet parvekkeelle asennettuna

Pliseekaihtimet Helsinki

Pliseekaihdin on tyylikäs verho, joka sopii melkein kaikenmuotoisiin ikkunoihin. Pliseekaihtimet voidaan asentaa pyöreisiin, kolmiomaisiin, neliömäisiin tai ihan perinteisen mallisiin ikkunoihin. Mitta- ja suunnittelukäynnillä näytämme sinulle juuri sinun kotiisi sopivia kaihdinvaihtoehtoja.

Laskosverhot asennettuna
Aurinkosuoja terassille kaiteisiin ja parvekkeelle

Terassikaihtimet

Terassikaihtimilla viilennät terassisi tyylikkäästi. Esimerkiksi käyttämämme Queen –terassikaihtimien kankaan taustapuolen ohut helmiäis- tai metallikalvo heijastaa terassille tulevan auringonsäteilyn tehokkaasti pois ja suojaa kotiasi liialta kuumuudelta.

Kaihtimet terassille asennus
Kaihtimet mittauspalvelu
Sunshade sälekaihtimet asennettuna Vantaa

Kaihtimien hankkiminen vaivatonta ja siistiä

Varaa ilmainen mitta- ja suunnittelukäynti

Palautetta tyytyväisiltä asiakkailta

Markiisin kankaan vaihto sujui sovitusti ja myös tuuli/aurinkovaroitin korjattiin. Samalla asennettiin pimennysverho makuuhuoneeseen.Loistava asiakaspalvelu, vahva suositus.🥰
Soile L.
13:50 16 Jul 24
Loistava palvelu! Entiset hajonneet sälekaihtimet vaihtuivat uusiin sovitusti ja vanhatkin vietiin pois. Ikkunat ovat vielä oudon kokoiset, mutta niihinkin saatiin sopivat tehtyä. Ystävällistä palvelua ja sovittuina aikoina paikalla. Vahva suositus!
Petri V
19:03 23 Jun 24
Suosittelen 💯! Alusta loppuun asti tarkasti aikataulussaan, nopeaa ja mukavaa palvelua! Tästä jäi todella hyvä fiilis☀️
Päivi
07:01 09 Jun 24
Valitsin tämän yrityksen Google-arvostelujen perusteella ja se kannatti. Vastaus tarjouspyyntöön tuli alle tunnin sisällä, vaikka oli jo ilta. Kaikki sujui helposti, viestintä oli erinomaista ja palvelu todella ystävällistä.
Emma T.
18:36 30 May 24
Ensiluokkaista palvelua alusta loppuun, ammattimaista työtä rennolla otteella. Pidin erityisesti nopeasta viestinnästä ja että koko prosessi oli alusta loppuun mutkatonta ja helppoa ja asiakaslähtöistä. Suosittelen kaikille!
Paula P.
11:32 27 May 24
Todella ystävällinen, nopea ja asiantunteva palvelu. Suosittelen!
Sami K.
16:49 17 May 24
Sälekaihtimien asennus sujui nopeasti ja olemme jälkeen erittäin tyytyväisiä. Hyvä ja ystävällinen palvelu. Suosittelen. 👍
Marko K.
08:51 05 May 24
Upea asiakaskokemus. Asiantunteva, asiakasystävällinen, täsmällinen ja nopea palvelu. Vahva suositus toimittajaksi!
Kari H.
10:48 11 Apr 24
Palvelu on ystävällistä ja ammattitaitoista. Lisäksi nopea toimitus ja asennus. Kiitos!
Toni T.
06:18 12 Dec 23
Nopea toimitus, hyvä palvelu.Eikä kestänyt kauan kun kuusi verhoa oli asennettu. Suosittelen!!!
Githa H.
15:32 08 Dec 23
Loistavaa palvelua ja loistava lopputulos! Lisäksi, kun yhdessä kaihtimessa oli vikaa, saatiin huolto/korjaus todella pikaisesti. Voin suositella lämpimästi. Kiitos!
Tapani M.
08:37 19 Sep 23
Hyvä palvelu. Moottoroitu rullaverho vaihdettiin useasti ilman lisäkustannuksia kunnes tulos oli toivotunlainen. Vahva suositus.
Tomas S.
17:15 15 Sep 23
Mittauskäynnin sain nopeasti ja tarjous, tilaus, asennus kaikki sujuivat moitteettomasti. Ammattitaitoisia, ystävällisiä asentajia ja lisäksi mukavia sekä huumorintajuisia. Vahva suositus👌🤩
Jaana A
06:42 13 Sep 23
Fast, knowledeable and good quality work. Will order from them in the future as well.
Liisa K.
12:33 31 Jul 23
Erittäin nopea ja ammattitaitoinen palvelu. Suosittelen!
E R.
15:58 21 Jul 23
Lyhyen viestienvaihdon jälkeen yhtiön edustaja tuli paikalle ja teki nopean ja perusteellisen kartoituksen ja tarjous tuli lähes samantien. Asennus suoritettiin sovitun aikataulun puitteissa. Asentajat erittäin ammattitaitoisia ja miellyttäviä kavereita . Koko asennus oli valmis puolessa tunnissa. Kaikki sujui juuri niin kuin oli sovittu ja nyt meillä om hienot ja suojaavat kaihtimet 10👍
Timo P.
09:42 13 Jul 23
Sälekaihtimet vaihdettiin sovitusti ja olen todella tyytyväinen palveluun suosittelen
seija P.
18:18 16 Jun 23
Meille tuli 4 kpl screen verhoja lasitetulle terassille. Kilpailukykyisen hinnan jälkeen saatiin mittakäynti ja verhot tulivat luvatun kolmen viikon sijasta kahdessa viikossa. Asennus sujui tyylikkäästi vaikka ei itse oltu paikalla. Pienen värivirheen korjauskin yhden verhon pidikkeissä ja alalistassa hoitui todella nopsaan ja ystävällisellä palvelulla. Pidetään mitä luvataan. Suosittelen lämpimästi!
Pasi M.
06:02 15 Jun 23
Olemme tilanneet heiltä kahteen otteeseen sälekaihtimia ja voin todella suositella. Palvelu on aina ystävällistä ja ammattitaitoista. Mikä parasta kaihtimet tulivat nopeasti ja saamme pidettyä huoneet viileämpinä ennen porottavia helteitä.Lämmin suositus!
Kaisa R.
17:28 13 Jun 23
Ei voi muuta kuin kehua! Mittauskäynti kesti 7 minuuttia, 20 min myöhemmin tarjous sähköpostissa ja asennus hoitui alle tunnissa (7 ikkunaa, 4 tuuletusikkunaa ja 1 ovi). 10+
Tomas R.
09:46 13 Jun 23
Erittäin ystävällistä, ammattitaitoista ja nopeaa palvelua. Myös kohtuulliset hinnat.
Riitta M.
11:30 07 Jun 23
Erinomainen palvelu mitoituksesta asennukseen. Kävivät asentamassa meille kaihtimet paritaloon Espoon Saunalahdessa. Olemme erittäin tyytyväisiä ja iso suositus. 👌
Jan-Christian S.
16:03 22 May 23
Kolmen screenrullaverhon asennus ja vanhojen kaihdinten purku Espoossa sujui ongelmitta. Mittaus ja asennus oli ammattitaitoista ja huolellista, tuote mekanismeineen vaikuttaa erittäin laadukkaalta, ja yhteydenpito firman kanssa sujui ongelmitta. Voin suositella!
Janne S.
15:52 19 May 23
Tämä oli helppo ja edullinen muihin pk-seudun kaihdin toimittajiin verrattuna. Mittauksessa tapahtui pieni virhe, mutta siitä huolimatta kaikki sujui hienosti. Oli mukavaa hoitaa asioita Sunshaden kanssa!
Kari P.
14:20 26 Apr 23
Vahva suositus. Kaikin puolin ensiluokkainen palvelu ja työnjälki.
Kim N.
08:58 19 Apr 23
Mittauskäynti järjestyi nopeasti ja kaihtimien toimitusaikakin oli kohtuullinen. Kaiken kaikkiaan sujuva ja ystävällinen palvelu.
Maritta P.
15:59 04 Apr 23
Erinomaista työtä ja nopealla aikataululla kommunikointi, mittauskäynti ja itse asennus. Tarjousten perusteella myös edullisin (pyysin 5 tarjousta). Ystävällinen palvelu! Voin suositella lämpimästi.
Tinka H.
09:02 05 Mar 23
Loistavaa palvelua! Kaikki sujui mallikkaasti tarjouspyynnöstä mittaukseen ja siitä pikaiseen asennukseen.Lämmin suosittelu tälle firmalle niin palvelun, laadun kuin hinnoittelun osalta.
Charlotta A.
13:53 28 Feb 23
Erittäin miellyttävä kokemus. Tilaus, mittaus, asennus, laskutus, kaikki vaivatonta, nopeaa ja hyvää laatua. Henkilöt mukavia. Hinta kohtuullinen. Suosittelen!
Marjo V.
15:22 17 Feb 23
Lämpimästi voin suositella! Vaivatonta asiointia ja todella mukava verhomies. Hinta erittäin kilpailukukyinen ja nopea toimitus sekä asennus hoitui super helposti heiltä. Well done!!
Elisabet H.
06:39 20 Dec 22
Tilasin sälekaihtimet viikolla 49, kaihtimet tuotiin kotiin kuljetettuna alkuviikolla 50. Mahtava, nopea ja ystävällinen palvelu. Suosittelen lämpimästi, viiden tähden palvelu. Kiitos.
Raija Å.
16:24 18 Dec 22
Olen enemmän kuin tyytyväinen valintaani: homma hoitui nopeasti ja tyylikkäästi heti alkumittauksesta loppuasennukseen ja vieläpä erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Erityisplussaa joustavuudesta ja poikkeuksellisen ystävällisestä palveluasenteesta. Voin siten lämpimästi suositella kyseistä toimijaa kaikille sälekaihdinratkaisujen tarvitsijoille!
Petteri P.
10:23 16 Dec 22
Ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Laadukkaat tuotteet. Aika lyhyet toimitusajat. Kiitos Sunshade!
Irina S.
07:54 15 Dec 22
Todella sujuvaa ja ammattitaitoista työtä. Vahva suositus.
Sari M.
04:33 08 Dec 22
Ammattitaitoista, mutkatonta ja ystävällistä palvelua!Lämmin suositus.
Maija N.
09:20 22 Nov 22
Saimme nopeaa ja hyvää palvelua, sekä laadukkaat sälekaihtimet ja vekkikaihtimen. Hinta oli pienempi kuin etukäteen ajattelimme. Suuret kiitokset verhomiehelle ja vahva suositus! :)
Juulia K.
13:09 02 Nov 22
Kaikki asiat sujuivat niin kun sovittiin. Erittäin ystävällinen ja asiantunteva palvelu sekä hyvä työnjälki. Suosittelen.
Heidi H.
16:54 20 Oct 22
Huolellinen työnjälki ja ystävällinen palvelu.
Anssi L.
06:44 17 Sep 22
Excellent service, fast delivery. Got my new blinds installed in less than 2 weeks, highly recommend
Tan N.
19:57 17 Aug 22
Good quality blinds and friendly installers. The blinds are delivered on time with reasonable price, 100% recommended
Duc N.
05:59 16 Jul 22
Palvelu asiallista ja ammattitaitoista. Hinta-laatusuhde kohdallaan. Suosittelen lämpimästi.
Harry G.
09:56 07 Jul 22
Kiitos paljon hyvästä työstä. Palvelu oli taas joustavaa. Tällä kertaa saimme uudet kaihtimet parvekkeen kahdeksaan ikkunaan Helsingin asunnolle. ( Edellisellä kerralla kaihtimet oh ikkunaan.)
veera R.
15:27 23 Jun 22
En löytänyt mitään anna palautetta sivua mutta haluamme kiittää tällä sivulla hyvästä toimituspaketista.Kaiken hoiditte hienosti alusta loppuun ja nopea toimitus, Kiitos !!😀T Olli ja Kaarina
Olli R.
13:29 23 Jun 22
Vaivatonta yhteydenpitoa, ystävällistä palvelua ja laadukasta työtä. Ja nopeaakin vielä!
Katja M.
04:03 02 Jun 22
Nopea ja ystävällinen palvelu. Kaikki toimi hyvin. Voin suositella!
Laura T.
05:59 28 May 22
Täsmällistä ja hyväntuulista palvelua. Suosittelemme!
J A
16:25 23 May 22
Etsin hyvää yritystä, joka asentaisi sälekaihtimet asuntoon. Löysin tämän ja voin suositella. Annan täydet pisteet. Nopea ja ystävällinen palvelu.
kaisa N.
16:34 01 Apr 22
Suosittelen! Nopea toimitus, kaikki sujui joustavasti ja vaivattomasti. Sälekaihtimet ovat hyvää laatua ja hyvin asennettu.
Tiia K.
20:29 17 Mar 22
Kaikki sovittu piti, nopea toimitus, ammattitaitoiset ja mukavat asentajat. Hinnan edullisuus yllätti. Valitsin tämän firman loistavien arvostelujen perusteella. Ne eivät ole liioiteltuja. Suosittelen !!!
Mirkka K.
17:55 16 Mar 22
Todella hyvä ja ammattitaitoinen palvelu. Asennus hoitui nopeasti ja jälki on erinomaista.
Heikki R.
18:07 23 Feb 22
Kohteessani tehtiin pimennysrullaverhot,sekä sähköllä toimivan markiisi terassille.Loistava palvelu ja hinta/laatusuhde.Erinomainen laatu ja työn jälki.Kaikki toimi kuten sovittiin ja aikataulut piti.Suosittelen lämpimästi.
juha L.
18:27 01 Feb 22
Erittäin hyvää asiakaspalvelua! Nopea toimitus ja ammattitaitoinen asennus. Suosittelen ehdottomasti.
Tanja
15:53 29 Jan 22
Sain sälekaihtimen korjattua, kiitos. Palvelu oli nopeaa, edullista ja asian tuntevaa. Sain vielä silmäniloa harmaaseen päivään.
Anna-Liisa L.
11:24 12 Nov 21
En normaalisti kirjoittele arvosteluja, mutta tilasin sälekaihtimet asennuksineen kämppään ja koko kokemus oli niin erinomainen, että pakko kehua :D Yhteydenotto oli nopea, mittauskäynti siitä viikon päästä ja kaihtimien asennus 2 viikkoa tämän jälkeen ja vieläpä etuajassa. Herralla oli myös mukanaan käsi-imuri, ettei jäänyt mitään sotkujakaan asennuksesta. Ehdottomasti suosittelen!
Suvi K
14:12 16 Jul 21
Nopea ja ystävällinen palvelu, mittauksesta asennukseen (tilasimme 7 pimentävää rullaverhoa). Siistiä jälkeä verhomiehiltä!
Annami T.
10:53 10 Jun 21
Googletin ja löysin tämän Sunshade Kaihdin ja Markiisi palvelun. Täytyy sanoa, että 10 + ja papukaijamerkki. Pojat tulivat nopeasti paikalle samana päivänä ja seuraavana viikkona oli jo asennus juuri kuten sovittu. Kaikki toimi ja vieläpä oli hyvä asiakaspalvelu, huumori ja hymy tuli kaupan päälle. Suosittelen lämpimästi :)
Pirjo V.
14:23 09 Jun 21
Asiantuntevaa, ripeää ja hyväntuulista palvelua, aina tarjouksesta asennukseen (kahden ikkunan sälekaihtimet). Suosittelen!
Haydee K.
08:12 31 May 21
Olen käyttänyt Verhomiesten palveluita kahdessa eri asunnossa. Molempien osalta parvekkeiden verhojen toimitus mennyt nappiin ja palvelu ollut asiantuntevaa ja nopeaa!
Riku N.
15:15 24 May 21
Tilasin parvekkeelle pimentävät verhot ja kaikki meni sovitusti. Nopea toimitus ja asennnus hoitui kahden viikon sisällä. Voin suositella.
Maija G.
15:07 24 May 21
Vanhojen sälekaihtimien tarkastus, korjaus ja uuden asentaminen sujui nopeasti ja ammattitaidolla. Hintakaan ei päätä huimannut. Kiitos!
Maria-Leena Y.
16:20 17 May 21
Hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Mittaus, tilaus ja asennus sujui nopeasti ja sujuvasti. Extrapisteet siitä, että työmies siivosi omatoimisesti asennuksesta syntyneet sotkut! Suosittelen!
Maiju S.
13:47 04 May 21
Kotiini harkinnassa olleet vekkikaihtimet löytyivät vihdoin kovan etsinnän ja tarjousten kautta. Sunshadella kympin palvelu, tuotteet ovat loistavat ja kaikki sujui alusta asti hienosti asennukseen ja jälki yhteydenpitoon saakka. Tästä yrityksestä löytyy varmasti kaikille omanlaisensa verhot, on pimennys, puolipimennys, näköeste... jne. Suosittelen, myös hinta/laatusuhde on hyvä👍
Moonika L.
05:23 04 May 21
Sälekaihtimien nopea toimitus ja asennus. Ystävällinen palvelu ja laadukkaat tuotteet. Lämpimästi suosittelen!
Maikki
06:37 08 Mar 21
Simple quick and efficient. I had a broken sunshade, they came once to measure the window and next time to install it. No hassle.
Stjepan B.
21:17 12 Feb 21
Loistavaa palvelua ja erittäin mukava ja ammattitaitoinen asentaja. Suosittelen.
pera P.
11:43 15 Jan 21
Mittauskäynnin jälkeen rullaverho valmistui ja asennettiin nopealla aikataululla, ja tuotteen hinta-laatusuhde on nyt pidemmänkin käytön jälkeen todettu erinomaiseksi. Mittaus- ja asennuskäynneillä käyneet kaksi asentajaa olivat erittäin mukavia.
What
20:17 02 Dec 20
Tosi hyvää palvelua ja sälekaihtimet saatiin nopealla aikataululla toimitettua sekä asennettua. Suosittelen!
Anette
06:54 03 Nov 20
Tilasin rivarin ikkunoihin sälekaihtimet. Yhteydenotto ja mittauskäynti tapahtui nopeasti. Kaihtimet asennettiin pari viikkoa tilauksen jälkeen ja asennus meni todella kivuttomasti sekä lopputulos oikein hyvä.
Juha-Matti J.
18:11 14 Sep 20
Nopea toimitus ja asennustyöt hyvin tehty. Suosittelen lämpimästi!
Triin P.
14:51 22 Aug 20
The best customer service experience I have had in Finland. I called late in the afternoon and Tonis worked around my schedule and offered to meet me at 5:30 the same day. He was polite and knowledgeable and got the measurements done quickly. Shades got installed 2 weeks later and they look great.
Jimmy L.
07:13 13 Aug 20
Laadukas asennus ja kaikki hoitui joustavasti sovitusti. Ei voi kuin suositella.
Anu P.
14:15 25 Jan 20
Tilasin paritalon kaikkiin ikkunoihin uudet sälekaihtimet.Vastasivat nopeasti yhteydenottooni netin kautta. Seuraavana päivänä mittasivat jo ikkunat. Toimitus/asennus alle kaksi viikkoa. Kaiken lisäksi asentajat olivat hyviä ja mukavia tyyppejä. Vahva suositus.
Markku K.
18:51 09 Oct 19
Ystävällinen ja nopea palvelu, suosittelen 😊
Teija M.
12:45 20 Sep 19
Vastaus yhteydenottopyyntöön hieman viipyi, siitä eteenpäin kaikki sujuikin sitten joutuin ja sovitusti. Jälki oli siistiä ja palvelu ensiluokkaista.
Merja R.
09:17 20 Sep 19
Hyvä hinta ja laatu suhde. Nopea toimitus ja asennus
Kadri L.
18:39 02 Jul 19
Hyvä hinta ja laatu suhde. Nopea toimitus ja asennus
kadri N.
18:36 02 Jul 19
Todella hieno asiakaspalvelu ja ammattitaitoinen asennustyö. Olemme tosi tyytyväisiä. Kiitos! Suosittelemme!
Ave T.
18:19 02 Jul 19
js_loader

Jätä soittopyyntö

Jätäthän puhelinnumerosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Pyydä tarjous tai tilaa ilmainen mittakäynti

Kun tilaat meiltä asennuspalvelun, sisältyy mittauspalvelu aina hintaan! Mittaus varmistaa oikeat tekomitat ja samalla voit tutustua värimalleihin.

Ota yhteyttä

Kaihtimet asennettuna Helsinki

Mitta- ja suunnittelukäynnit

Kaupunginosat

Kruununhaka, Kluuvi, Kaartinkaupunki, Kamppi, Punavuori, Eira, Ullanlinna, Katajanokka, Kaivopuisto, Sörnäinen, Vilhonvuori, Kalasatama, Sompasaari, Hanasaari, Kallio, Siltasaari, Linjat, Torkkelinmäki, Alppiharju, Harju, Alppila, Etu-Töölö, Taka-Töölö, Meilahti, Ruskeasuo, Pikku Huopalahti, Pasila, Länsi-Pasila, Pohjois-Pasila, Itä-Pasila, Keski-Pasila, Laakso, Mustikkamaa, Länsisatama, Ruoholahti, Lapinlahti, Jätkäsaari, Hernesaari, Hermanninmäki, Kyläsaari, Vallila, Toukola, Arabianranta, Kumpula, Käpylä, Koskela, Vanhakaupunki, Oulunkylä, Pirkkola, Maunula, Metsälä, Patola, Veräjämäki, Maunulanpuisto, Veräjälaakso, Haaga, Etelä-Haaga, Kivihaka, Pohjois-Haaga, Munkkiniemi, Vanha Munkkiniemi, Kuusisaari, Lehtisaari, Munkkivuori, Niemenmäki, Talinranta, Lauttasaari, Kotkavuori, Vattuniemi, Myllykallio, Konala, Kaarela, Kannelmäki, Maununneva, Malminkartano, Hakuninmaa, Kuninkaantammi, Pakila, Länsi-Pakila, Itä-Pakila, Tuomarinkylä, Paloheinä, Torpparinmäki, Haltiala, Viikki, Viikinranta, Latokartano, Viikin tiedepuisto, Viikinmäki, Pukinmäki, Malmi, Ylä-Malmi, Ala-Malmi, Pihlajamäki, Tattariharju, Malmin lentokenttä, Pihlajisto, Tapaninkylä, Tapaninvainio, Tapanila, Suutarila, Siltamäki, Tapulikaupunki, Töyrynummi, Suurmetsä, Puistola, Heikinlaakso, Tattarisuo, Jakomäki, Alppikylä, Kulosaari, Herttoniemi, Roihuvuori, Herttoniemenranta, Tammisalo, Vartiokylä, Vartioharju, Puotila, Puotinharju, Myllypuro, Marjaniemi, Roihupelto, Itäkeskus, Pitäjänmäki, Pajamäki, Tali, Reimarla, Marttila, Pitäjänmäen yritysalue, Mellunkylä, Kontula, Vesala, Mellunmäki, Kivikko, Kurkimäki, Vartiosaari , Laajasalo, Yliskylä, Jollas, Tullisaari, Hevossalmi, Villinki, Santahamina, Suomenlinna, Vuosaari, Nordsjön kartano, Uutela, Meri-Rastila, Kallahti, Aurinkolahti, Rastila, Niinisaari, Östersundom, Talosaari, Karhusaari, Ultuna, Landbo

Kaihtimien asennus Helsinki