Parvekkeella on mukava viettää aikaa. Siellä saat istuskella rauhassa ja nauttia maisemista sekä hengittää raikasta ilmaa.

Kuitenkin nykyään varsinkin pääkaupunkiseudulla (Espoo, Helsinki, Vantaa) suositaan niin tiheää rakentamista ja voi olla että parvekkeella ei usein ole niin paljon yksityisyyttä kuin toivoisi. Sen lisäksi porottava kesäaurinko voi kuumentaa parvekkeen sietämättömäksi. Asian ei tarvitse olla kuitenkaan näin, sillä nykyaikaisilla kaihdinratkaisuilla voidaan luoda hyvännäköiset, käytännölliset ja kestävät parvekekaihtimet lasitetulle parvekkeelle. Tutustutaanpa ei vaihtoehtoihin.

Mitä lasitetulle parvekkeelle?

Lasitettu parveke tuo mukavuutta elämään, varsinkin kun se on varustettu aurinko- ja näkösuojilla. Lasitukset suojaavat parveketta ja terassia ilmankosteudelta, sään vaihtelulta ja tuulelta. Lämmittimen kanssa lasitukset pidentävät käyttöakaa syksyyn ja kevätauringon lämmittäessä niissä on mukava fiilistellä kesän tuloa.

Kaikki rakastaa hyvin toimivia parvekkeita.

Parveke- ja terassilasituksien haasteena on kuitenkin niiden lämmittävä vaikutus kesäisin. Parveekkeen lämpötilat voivat kesähelteellä 40-60 asteeseen. Tämä vakava ylikuumenemisongelma voidaan kuitenkin saada kuriin lasituksien sisäpuolisilla auringonsuojaverhoilla.

Aurinkosuojaverhojen ja tuulettamisen yhteisvaikutuksena parvekkeelle saadaan luotua miellyttävät olosuhteet. Paras tuuletusvaikutus saadaan kun aurinkosuojaverhot ovat alhaalla ja neljäsosa parvekkeen lasituksista on auki. Parvekkeen rakenteesta riippuen lämpötila parvekkeella voi olla jopa hieman alhaisempi kuin ulkoilmassa.

Lasitettu parveke tai terassi, jossa on auringkosuojat vaikuttaa myös energiasäästöön. Energiaa säästyy kun lasitus on talvella suljettuna ja kesäisin rittävästi auki.

Auringonsuojaverhot ehkäisevät auringon suoralta paahteelta, lämpösäteilyltä sekä uteliaiden naapureiden katseilta. Täytyy aina muistaa että aurinkosuojat tuovat monella tavalla mukavuutta elämään.

Lasitetuille parvekkeille ja terasseille voidaan asentaa parvekkaihtimet jo talvella. Ei tarvitse odottaa kesän kuumuutta.

Toimi heti varaa ilmainen suunnittelu- ja mittauskäynti.

Talven pimeinä iltoin parvekekaihtimet antavat näkösuojaa uteliailta katseilta. Kesällä liian kuuma parveke jää usein käyttämättömäksi: siellä ei viihdy ihmiset eivätkä kasvit. Usein parvekkeelta puhaltava kuuma ilma siirtyy lämmittämään myös ennestään kuumaa sisätilaa. Parvekekaihdin auttaa tähän kaikkeen.

Millaiset auringonsuojat sopii meille?

Lasitetuille terasseille ja parvekkeille sopii esimerkiksi alumiiniset sälekaihtimet, screenkankailla varustetut rullaverhot, verkkiverhot, pystylamelliverhot ja erilaiset paneeliverhot.

Auringonsuojaa valittaessa täytyy ottaa huomioon lasiprofiili, millainen kiinnitysvara on lasitusten yllä, onko parvekekaihdin mahdollisuus asentaa kattoon tai seinään sekä onko asennuksen tiellä esimerkiksi palkkejä tai muita esteitä.

Ilmaisen mittaus- ja suunnittelukäynnin aikana tarkastamme asennuspaikan ja tavan, jolloin pystymme kertomaan millaisia edellytyksiä suojien asentamiseen on.

Omaa parveketta on kivaa sisustaa omilla sisustusverhoilla. Verhot voivat kuitenkin homehtua, jos niitä ei ole suunniteltu kosteisiin tiloihin. Ammattilaisen asentamat aurinkosuojat kestävät parvekkeella vuodesta toiseen eivätkä ne kaipaa kuin normaalia huolenpitoa.

Parvekkeelle ja terassille asennettu oikeanlainen aurinkosuoja

  • antaa näkösuojaa
  • estää lämpösäteilyä ja kuumuutta
  • torjuu häikäisyä

Miten kaihtimen väri vaikuttaa auringonlämpöön?

Parvekkeen kaihdinvalinnoissa väri ei ole pelkästään visuaalinen asia vaan kankaan värin ja materiaalin merkitys on valtavan iso. Eri värit imevät eri määrän lämpöä. Esimerkiksi vaaleammat värit heijastavat auringon säteilyä, kun taas tummemmat värit imevät enemmän säteilyä. Eli toisin sanoen tumman kankaan huonona puolena on että se imee lämpöä ja siten lämmittää parveketta. Tummalla kankaalla on myös etuja, sillä se ehkäisee hyvin auringonvalosta johtuvaa häikäisyä ja sen läpi näkee paremmin kuin vaaleamman kanaan. Autamme valitsemaan ja punnitsemaan eri vaihtoehtoja käynnin yhteydessä.

Screen kangas on tehokas parvekkeen lämmöntorjunnassa

Screenkangas suojaa tehokkaasti lämmöltä. Screenkankaan tiheys ilmoitetaan OF arvona = Openness Factor. OF prosenttiarvo kertoo mikä osuus kankaasta on avointa. Eli nyrkkisääntöjä voidaan pitää: Mitä pienempi OF arvo, sitä tiheämpää kangas on. Eli mitä tiheämpi kangas, sitä parempi suoja.

Värin valinta screen kankaaseen

Screen kankaan värivalinnan perusssääntö on: Valitse ulkopuolelle aina vaalea väri heijastamaan auringonvaloa pois. Se millainen kaihdinmekanismi lopulta valitaan, riippuu siitä millaisia asennusmahdollisuuksia parvekkeella on. Nykyaikaisiin kaihtimiin on saatavilla monenlaisia asennustapoja, joten jokaiseen parvekkeen on löydettävissä juuri siihen hyvin sopiva kaihdin. Kysy apua mekanismin ja kankaan valinnassa.

Screen rullaverhot

Screen rullaverhon avulla voidaan peittää suuria alueita kerrallaan. Screen-kangas suojaa hyvin auringon säteiltä ja samalla sen läpinäkyvyyden ansiosta voit katsoa maisemia. Jos parvekkeellasi on avautuvat ikkunat, niin asennuksessa voidaan hyödyntää siirtosivukiskoa, joiden avulla rullaverhjo voidaa vetää tieltä pois ikkunoita avattaessa.

Screen pystylamelliverhot

Pystysuorat pystylamellikaihtimet ovat ihanteellinen ratkaisu suurille lasipinnoille. Kangas asennetaan katosta ikkunan alareunaan asti ulottuen alas asti. Säleikköä voidaan säätää kallistamaan ja suuntaamaan auringonvaloa pois parvekkeelta tai yksinkertaisesti sulkea ne, kun tarvitaan yksityisyyttä. Tämäntyyppinen aurinkosuoja suojaa erinomaisesti UV-säteilyltä sekä häikäisyltä. Pystysuuntaisen kaihtimen etuna on myös se, että se on säädettävissä, joten voit säädellä parvekkeelle tulevan valon määrää ja luoda tarpeisiisi sopivan ilmapiirin. Pystylamellit etuna on, että se voidaan asentaa yhdellä kiskolla pitkälle lasitetulle seinälle. Pystylamelin leveys on valittavissa.

Screen–paneeliverhot

Screen paneeliverhot sopivat erinomaisesti parvekkeen tai terassin suojaamiseen. Matala asennuskiskon aniosta kaihdin soveltuu useimpiin kohteisiiin. Kisko laadukkaat liukukomponenti toimivat sujuvasti ja lähes äänettömästi.

Paneelit voidaan siirtää sivuun silloin, kun niitä ei tarvita ja vetää taas eteen kun alkaa porottaa tai tarvitaan näkösuojaa. Useimmisa malleissa kankaat on kiinnitetty paneelivaunuihin tarranauhalla, joilloin ne on esimerkiksi helppo irrottaa talvisäilytystä varten.

Kankaan valintaan kannattaa panostaa. Screenkankaista löytyy useita eri tiheyksiä ja värejä. Mitä tiheämpi kangas, sitä enemmän se suodattaa auringon valoa. Myös kankaan värillä on iso vaikutus lopputulokseen. Vaaleat väri heijastavat enemmän auringonvaloa, kun taas tummemmat värit antava paremman näkyvyyden ulos. Screenkankaat ovat erittäin monikäyttöisiä ja helposti puhdistettavia.

Alumiininen sälekaihdin parvekelaseihin

Ohut vain 12,5 mm alumiininen sälekaihdin sopii erityisen hyvin parvekelasituksiin ja terasseille. Sen säänkestävä komponentit varmistavat kaihtimen pitkäikäisyyden. Kaihdin on liikuteltavissa kätevästi ylös ja alas siinä olevasta vetimestä joko käsin tai erillisen säätökepin avulla. Kuulaketjun avulla säleiden kulman säätö onnistuu helposti. Joten parvekkeelle tulevan valon sekä näkyvyyden säätely on vaivatonta ja nopeaa.

Vekkikaihdin eli pliseekaihdin jokaiseen lasiin erikseen

Kun tulee tilanne että parvekkeelle tai terassille halutaan asentaa jokaiseen lasiin erikseen aurinkosuojaverho, niin silloin parveke- ja terassilasituksiin suunniteltu vekkikaihdin on erinomainen valinta. Vekkiverhoa ei voi asentaa kaikkiin lasituksiin, vaan suunnittelukäynnillä asentajamme tutustuu parvekkeen lasiprofiiliin sen soveltuvuuteen.

Vekkikaihdinta voidaan säätää portaattomasti ylhäältä alaspäin ja alhaalta ylöspäin. Eli kaikissa tilanteissa voit hallita täydellisesti valoa ja verhon läpinäkyvyyttä. Pliseekaihtimeen kangasvaihtoehdoksi voit valita läpinäkyvän screenkankaan tai täydellisen näkösuojan tarjoavan vaihtoehdon.

Yhteenveto parvekkeen kaihtimista

Valittavana on erilaisia parvekekaihtimia, joilla kaikilla on omat hyvät ja huonot puolensa. On tärkeää miettiä, mihin tarvitset kaihtimia ennen ostopäätöstä. Verhokankaat tarjoavat hyvän auringonsuojan ja yksityisyyden, kun taas pystysuuntaiset kaihtimet ovat säädettäviä ja sopivat erinomaisesti suurille lasialueille. Paneelikaihtimet ovat helppoja siirtää ja säilyttää, kun taas alumiiniset sälekaihtimet ovat säänkestäviä ja suunniteltu erityisesti lasitetuille parvekkeille. Minkä tahansa parvekekaihtimen valitsetkin, kysy asentajaltasi, miten ne kiinnitetään parhaiten tiettyihin ikkunoihin tai oviin.

Kaihdiliike maksuton mittakäynti
Varaa ilmainen mitta- ja suunnittelukäynti

Tyytyväiset asiakkaat

Suosittelen 💯! Alusta loppuun asti tarkasti aikataulussaan, nopeaa ja mukavaa palvelua! Tästä jäi todella hyvä fiilis☀️
Päivi
07:01 09 Jun 24
Valitsin tämän yrityksen Google-arvostelujen perusteella ja se kannatti. Vastaus tarjouspyyntöön tuli alle tunnin sisällä, vaikka oli jo ilta. Kaikki sujui helposti, viestintä oli erinomaista ja palvelu todella ystävällistä.
Emma T.
18:36 30 May 24
Ensiluokkaista palvelua alusta loppuun, ammattimaista työtä rennolla otteella. Pidin erityisesti nopeasta viestinnästä ja että koko prosessi oli alusta loppuun mutkatonta ja helppoa ja asiakaslähtöistä. Suosittelen kaikille!
Paula P.
11:32 27 May 24
Todella ystävällinen, nopea ja asiantunteva palvelu. Suosittelen!
Sami K.
16:49 17 May 24
Sälekaihtimien asennus sujui nopeasti ja olemme jälkeen erittäin tyytyväisiä. Hyvä ja ystävällinen palvelu. Suosittelen. 👍
Marko K.
08:51 05 May 24
Upea asiakaskokemus. Asiantunteva, asiakasystävällinen, täsmällinen ja nopea palvelu. Vahva suositus toimittajaksi!
Kari H.
10:48 11 Apr 24
Palvelu on ystävällistä ja ammattitaitoista. Lisäksi nopea toimitus ja asennus. Kiitos!
Toni T.
06:18 12 Dec 23
Nopea toimitus, hyvä palvelu.Eikä kestänyt kauan kun kuusi verhoa oli asennettu. Suosittelen!!!
Githa H.
15:32 08 Dec 23
Loistavaa palvelua ja loistava lopputulos! Lisäksi, kun yhdessä kaihtimessa oli vikaa, saatiin huolto/korjaus todella pikaisesti. Voin suositella lämpimästi. Kiitos!
Tapani M.
08:37 19 Sep 23
Hyvä palvelu. Moottoroitu rullaverho vaihdettiin useasti ilman lisäkustannuksia kunnes tulos oli toivotunlainen. Vahva suositus.
Tomas S.
17:15 15 Sep 23
Mittauskäynnin sain nopeasti ja tarjous, tilaus, asennus kaikki sujuivat moitteettomasti. Ammattitaitoisia, ystävällisiä asentajia ja lisäksi mukavia sekä huumorintajuisia. Vahva suositus👌🤩
Jaana A
06:42 13 Sep 23
Fast, knowledeable and good quality work. Will order from them in the future as well.
Liisa K.
12:33 31 Jul 23
Erittäin nopea ja ammattitaitoinen palvelu. Suosittelen!
E R.
15:58 21 Jul 23
Lyhyen viestienvaihdon jälkeen yhtiön edustaja tuli paikalle ja teki nopean ja perusteellisen kartoituksen ja tarjous tuli lähes samantien. Asennus suoritettiin sovitun aikataulun puitteissa. Asentajat erittäin ammattitaitoisia ja miellyttäviä kavereita . Koko asennus oli valmis puolessa tunnissa. Kaikki sujui juuri niin kuin oli sovittu ja nyt meillä om hienot ja suojaavat kaihtimet 10👍
Timo P.
09:42 13 Jul 23
Sälekaihtimet vaihdettiin sovitusti ja olen todella tyytyväinen palveluun suosittelen
seija P.
18:18 16 Jun 23
Meille tuli 4 kpl screen verhoja lasitetulle terassille. Kilpailukykyisen hinnan jälkeen saatiin mittakäynti ja verhot tulivat luvatun kolmen viikon sijasta kahdessa viikossa. Asennus sujui tyylikkäästi vaikka ei itse oltu paikalla. Pienen värivirheen korjauskin yhden verhon pidikkeissä ja alalistassa hoitui todella nopsaan ja ystävällisellä palvelulla. Pidetään mitä luvataan. Suosittelen lämpimästi!
Pasi M.
06:02 15 Jun 23
Olemme tilanneet heiltä kahteen otteeseen sälekaihtimia ja voin todella suositella. Palvelu on aina ystävällistä ja ammattitaitoista. Mikä parasta kaihtimet tulivat nopeasti ja saamme pidettyä huoneet viileämpinä ennen porottavia helteitä.Lämmin suositus!
Kaisa R.
17:28 13 Jun 23
Ei voi muuta kuin kehua! Mittauskäynti kesti 7 minuuttia, 20 min myöhemmin tarjous sähköpostissa ja asennus hoitui alle tunnissa (7 ikkunaa, 4 tuuletusikkunaa ja 1 ovi). 10+
Tomas R.
09:46 13 Jun 23
Erittäin ystävällistä, ammattitaitoista ja nopeaa palvelua. Myös kohtuulliset hinnat.
Riitta M.
11:30 07 Jun 23
Erinomainen palvelu mitoituksesta asennukseen. Kävivät asentamassa meille kaihtimet paritaloon Espoon Saunalahdessa. Olemme erittäin tyytyväisiä ja iso suositus. 👌
Jan-Christian S.
16:03 22 May 23
Kolmen screenrullaverhon asennus ja vanhojen kaihdinten purku Espoossa sujui ongelmitta. Mittaus ja asennus oli ammattitaitoista ja huolellista, tuote mekanismeineen vaikuttaa erittäin laadukkaalta, ja yhteydenpito firman kanssa sujui ongelmitta. Voin suositella!
Janne S.
15:52 19 May 23
Tämä oli helppo ja edullinen muihin pk-seudun kaihdin toimittajiin verrattuna. Mittauksessa tapahtui pieni virhe, mutta siitä huolimatta kaikki sujui hienosti. Oli mukavaa hoitaa asioita Sunshaden kanssa!
Kari P.
14:20 26 Apr 23
Vahva suositus. Kaikin puolin ensiluokkainen palvelu ja työnjälki.
Kim N.
08:58 19 Apr 23
Mittauskäynti järjestyi nopeasti ja kaihtimien toimitusaikakin oli kohtuullinen. Kaiken kaikkiaan sujuva ja ystävällinen palvelu.
Maritta P.
15:59 04 Apr 23
Erinomaista työtä ja nopealla aikataululla kommunikointi, mittauskäynti ja itse asennus. Tarjousten perusteella myös edullisin (pyysin 5 tarjousta). Ystävällinen palvelu! Voin suositella lämpimästi.
Tinka H.
09:02 05 Mar 23
Loistavaa palvelua! Kaikki sujui mallikkaasti tarjouspyynnöstä mittaukseen ja siitä pikaiseen asennukseen.Lämmin suosittelu tälle firmalle niin palvelun, laadun kuin hinnoittelun osalta.
Charlotta A.
13:53 28 Feb 23
Erittäin miellyttävä kokemus. Tilaus, mittaus, asennus, laskutus, kaikki vaivatonta, nopeaa ja hyvää laatua. Henkilöt mukavia. Hinta kohtuullinen. Suosittelen!
Marjo V.
15:22 17 Feb 23
Lämpimästi voin suositella! Vaivatonta asiointia ja todella mukava verhomies. Hinta erittäin kilpailukukyinen ja nopea toimitus sekä asennus hoitui super helposti heiltä. Well done!!
Elisabet H.
06:39 20 Dec 22
Tilasin sälekaihtimet viikolla 49, kaihtimet tuotiin kotiin kuljetettuna alkuviikolla 50. Mahtava, nopea ja ystävällinen palvelu. Suosittelen lämpimästi, viiden tähden palvelu. Kiitos.
Raija Å.
16:24 18 Dec 22
Olen enemmän kuin tyytyväinen valintaani: homma hoitui nopeasti ja tyylikkäästi heti alkumittauksesta loppuasennukseen ja vieläpä erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Erityisplussaa joustavuudesta ja poikkeuksellisen ystävällisestä palveluasenteesta. Voin siten lämpimästi suositella kyseistä toimijaa kaikille sälekaihdinratkaisujen tarvitsijoille!
Petteri P.
10:23 16 Dec 22
Ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Laadukkaat tuotteet. Aika lyhyet toimitusajat. Kiitos Sunshade!
Irina S.
07:54 15 Dec 22
Todella sujuvaa ja ammattitaitoista työtä. Vahva suositus.
Sari M.
04:33 08 Dec 22
Ammattitaitoista, mutkatonta ja ystävällistä palvelua!Lämmin suositus.
Maija N.
09:20 22 Nov 22
Saimme nopeaa ja hyvää palvelua, sekä laadukkaat sälekaihtimet ja vekkikaihtimen. Hinta oli pienempi kuin etukäteen ajattelimme. Suuret kiitokset verhomiehelle ja vahva suositus! :)
Juulia K.
13:09 02 Nov 22
Kaikki asiat sujuivat niin kun sovittiin. Erittäin ystävällinen ja asiantunteva palvelu sekä hyvä työnjälki. Suosittelen.
Heidi H.
16:54 20 Oct 22
Huolellinen työnjälki ja ystävällinen palvelu.
Anssi L.
06:44 17 Sep 22
Excellent service, fast delivery. Got my new blinds installed in less than 2 weeks, highly recommend
Tan N.
19:57 17 Aug 22
Good quality blinds and friendly installers. The blinds are delivered on time with reasonable price, 100% recommended
Duc N.
05:59 16 Jul 22
Palvelu asiallista ja ammattitaitoista. Hinta-laatusuhde kohdallaan. Suosittelen lämpimästi.
Harry G.
09:56 07 Jul 22
Kiitos paljon hyvästä työstä. Palvelu oli taas joustavaa. Tällä kertaa saimme uudet kaihtimet parvekkeen kahdeksaan ikkunaan Helsingin asunnolle. ( Edellisellä kerralla kaihtimet oh ikkunaan.)
veera R.
15:27 23 Jun 22
En löytänyt mitään anna palautetta sivua mutta haluamme kiittää tällä sivulla hyvästä toimituspaketista.Kaiken hoiditte hienosti alusta loppuun ja nopea toimitus, Kiitos !!😀T Olli ja Kaarina
Olli R.
13:29 23 Jun 22
Vaivatonta yhteydenpitoa, ystävällistä palvelua ja laadukasta työtä. Ja nopeaakin vielä!
Katja M.
04:03 02 Jun 22
Nopea ja ystävällinen palvelu. Kaikki toimi hyvin. Voin suositella!
Laura T.
05:59 28 May 22
Täsmällistä ja hyväntuulista palvelua. Suosittelemme!
J A
16:25 23 May 22
Etsin hyvää yritystä, joka asentaisi sälekaihtimet asuntoon. Löysin tämän ja voin suositella. Annan täydet pisteet. Nopea ja ystävällinen palvelu.
kaisa N.
16:34 01 Apr 22
Suosittelen! Nopea toimitus, kaikki sujui joustavasti ja vaivattomasti. Sälekaihtimet ovat hyvää laatua ja hyvin asennettu.
Tiia K.
20:29 17 Mar 22
Kaikki sovittu piti, nopea toimitus, ammattitaitoiset ja mukavat asentajat. Hinnan edullisuus yllätti. Valitsin tämän firman loistavien arvostelujen perusteella. Ne eivät ole liioiteltuja. Suosittelen !!!
Mirkka K.
17:55 16 Mar 22
Todella hyvä ja ammattitaitoinen palvelu. Asennus hoitui nopeasti ja jälki on erinomaista.
Heikki R.
18:07 23 Feb 22
Kohteessani tehtiin pimennysrullaverhot,sekä sähköllä toimivan markiisi terassille.Loistava palvelu ja hinta/laatusuhde.Erinomainen laatu ja työn jälki.Kaikki toimi kuten sovittiin ja aikataulut piti.Suosittelen lämpimästi.
juha L.
18:27 01 Feb 22
Erittäin hyvää asiakaspalvelua! Nopea toimitus ja ammattitaitoinen asennus. Suosittelen ehdottomasti.
Tanja
15:53 29 Jan 22
Sain sälekaihtimen korjattua, kiitos. Palvelu oli nopeaa, edullista ja asian tuntevaa. Sain vielä silmäniloa harmaaseen päivään.
Anna-Liisa L.
11:24 12 Nov 21
En normaalisti kirjoittele arvosteluja, mutta tilasin sälekaihtimet asennuksineen kämppään ja koko kokemus oli niin erinomainen, että pakko kehua :D Yhteydenotto oli nopea, mittauskäynti siitä viikon päästä ja kaihtimien asennus 2 viikkoa tämän jälkeen ja vieläpä etuajassa. Herralla oli myös mukanaan käsi-imuri, ettei jäänyt mitään sotkujakaan asennuksesta. Ehdottomasti suosittelen!
Suvi K
14:12 16 Jul 21
Nopea ja ystävällinen palvelu, mittauksesta asennukseen (tilasimme 7 pimentävää rullaverhoa). Siistiä jälkeä verhomiehiltä!
Annami T.
10:53 10 Jun 21
Googletin ja löysin tämän Sunshade Kaihdin ja Markiisi palvelun. Täytyy sanoa, että 10 + ja papukaijamerkki. Pojat tulivat nopeasti paikalle samana päivänä ja seuraavana viikkona oli jo asennus juuri kuten sovittu. Kaikki toimi ja vieläpä oli hyvä asiakaspalvelu, huumori ja hymy tuli kaupan päälle. Suosittelen lämpimästi :)
Pirjo V.
14:23 09 Jun 21
Asiantuntevaa, ripeää ja hyväntuulista palvelua, aina tarjouksesta asennukseen (kahden ikkunan sälekaihtimet). Suosittelen!
Haydee K.
08:12 31 May 21
Olen käyttänyt Verhomiesten palveluita kahdessa eri asunnossa. Molempien osalta parvekkeiden verhojen toimitus mennyt nappiin ja palvelu ollut asiantuntevaa ja nopeaa!
Riku N.
15:15 24 May 21
Tilasin parvekkeelle pimentävät verhot ja kaikki meni sovitusti. Nopea toimitus ja asennnus hoitui kahden viikon sisällä. Voin suositella.
Maija G.
15:07 24 May 21
Vanhojen sälekaihtimien tarkastus, korjaus ja uuden asentaminen sujui nopeasti ja ammattitaidolla. Hintakaan ei päätä huimannut. Kiitos!
Maria-Leena Y.
16:20 17 May 21
Hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Mittaus, tilaus ja asennus sujui nopeasti ja sujuvasti. Extrapisteet siitä, että työmies siivosi omatoimisesti asennuksesta syntyneet sotkut! Suosittelen!
Maiju S.
13:47 04 May 21
Kotiini harkinnassa olleet vekkikaihtimet löytyivät vihdoin kovan etsinnän ja tarjousten kautta. Sunshadella kympin palvelu, tuotteet ovat loistavat ja kaikki sujui alusta asti hienosti asennukseen ja jälki yhteydenpitoon saakka. Tästä yrityksestä löytyy varmasti kaikille omanlaisensa verhot, on pimennys, puolipimennys, näköeste... jne. Suosittelen, myös hinta/laatusuhde on hyvä👍
Moonika L.
05:23 04 May 21
Sälekaihtimien nopea toimitus ja asennus. Ystävällinen palvelu ja laadukkaat tuotteet. Lämpimästi suosittelen!
Maikki
06:37 08 Mar 21
Simple quick and efficient. I had a broken sunshade, they came once to measure the window and next time to install it. No hassle.
Stjepan B.
21:17 12 Feb 21
Loistavaa palvelua ja erittäin mukava ja ammattitaitoinen asentaja. Suosittelen.
pera P.
11:43 15 Jan 21
Mittauskäynnin jälkeen rullaverho valmistui ja asennettiin nopealla aikataululla, ja tuotteen hinta-laatusuhde on nyt pidemmänkin käytön jälkeen todettu erinomaiseksi. Mittaus- ja asennuskäynneillä käyneet kaksi asentajaa olivat erittäin mukavia.
What
20:17 02 Dec 20
Tosi hyvää palvelua ja sälekaihtimet saatiin nopealla aikataululla toimitettua sekä asennettua. Suosittelen!
Anette
06:54 03 Nov 20
Tilasin rivarin ikkunoihin sälekaihtimet. Yhteydenotto ja mittauskäynti tapahtui nopeasti. Kaihtimet asennettiin pari viikkoa tilauksen jälkeen ja asennus meni todella kivuttomasti sekä lopputulos oikein hyvä.
Juha-Matti J.
18:11 14 Sep 20
Nopea toimitus ja asennustyöt hyvin tehty. Suosittelen lämpimästi!
Triin P.
14:51 22 Aug 20
The best customer service experience I have had in Finland. I called late in the afternoon and Tonis worked around my schedule and offered to meet me at 5:30 the same day. He was polite and knowledgeable and got the measurements done quickly. Shades got installed 2 weeks later and they look great.
Jimmy L.
07:13 13 Aug 20
Laadukas asennus ja kaikki hoitui joustavasti sovitusti. Ei voi kuin suositella.
Anu P.
14:15 25 Jan 20
Tilasin paritalon kaikkiin ikkunoihin uudet sälekaihtimet.Vastasivat nopeasti yhteydenottooni netin kautta. Seuraavana päivänä mittasivat jo ikkunat. Toimitus/asennus alle kaksi viikkoa. Kaiken lisäksi asentajat olivat hyviä ja mukavia tyyppejä. Vahva suositus.
Markku K.
18:51 09 Oct 19
Ystävällinen ja nopea palvelu, suosittelen 😊
Teija M.
12:45 20 Sep 19
Vastaus yhteydenottopyyntöön hieman viipyi, siitä eteenpäin kaikki sujuikin sitten joutuin ja sovitusti. Jälki oli siistiä ja palvelu ensiluokkaista.
Merja R.
09:17 20 Sep 19
Hyvä hinta ja laatu suhde. Nopea toimitus ja asennus
Kadri L.
18:39 02 Jul 19
Hyvä hinta ja laatu suhde. Nopea toimitus ja asennus
kadri N.
18:36 02 Jul 19
Todella hieno asiakaspalvelu ja ammattitaitoinen asennustyö. Olemme tosi tyytyväisiä. Kiitos! Suosittelemme!
Ave T.
18:19 02 Jul 19
js_loader

Jätä soittopyyntö

Jätäthän puhelinnumerosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Pyydä tarjous tai tilaa ilmainen mittakäynti

Kun tilaat meiltä asennuspalvelun, sisältyy mittauspalvelu aina hintaan! Mittaus varmistaa oikeat tekomitat ja samalla voit tutustua värimalleihin.

Ota yhteyttä