Aurinkosuojaverhot parvekkeelle

Mietitkö lasitetulle parvekkeelle verhoja, joiden avulla pääset suojaan auringolta ja samalla nauttia ulkoilmasta ja maisemista?

Ei hätää! Lasitettuihin parvekkeisiin tarkoitettujen parvekekaihtimien avulla saat sekä aurinkosuojaa että näkösuojaa. Sen lisäksi parvekeverhot estävät parveketta lämpenemästä liiallisesti kesäkuukausina.

Mikäli harkitset parvekeverhon asennuksen tilaamista niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme ja varaa ILMAINEN mittakäynti! Palvelemme koko pääkaupunkiseudun alueella; Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Tuusula, Kerava, Järvenpää ja Sipoo.

Miten parvekeverhot toimivat?

Parvekeverhot liikkuvat ohjainnarujen varassa, joten niitä voidaan avata ja sulkea ylä- ja alareunasta vapaasti. Parvekeverhot liikkuvat lasielementtien mukana myös avatessa ja sivuun käännettäessä. Parvekeverhon kankaaksi voi valita joko läpinäkyvän tai pimentävän vaihtohdon.

Mihin parvekeverhot voidaan asentaa?

Parvekeverhot voidaan asentaa parvekelasien lisäksi lasitetun parvekkeen lasikaiteisiin, terassilaseihin ja lasiterassin lasikattoon. Säätösauvan avulla korkeankin katon parvekeverhoja voidaan säätää sään ja mielen mukaan.

Mihin parvekeverhoilla voi vaikuttaa?

Parvekeverhot vaikuttavat koko asunnon lämpötilaan ja valoisuuteen. Tämän vuoksi ei ole yhdentekevää, millaiset parvekeverhot parvekkeelle asennetaan.

Parvekeverhoilla teet lasitetusta parvekkeestasi viihtyisän tilan, jossa on mukava oleskella kuuminakin kesäpäivinä. Parvekeverho estää lämmön ja häikäisyn pääsyn sisälle säilyttäen kuitenkin näkyvyyden. Rullaverho säilyttää näkyvyyden valoa kohden ja suodattaa erittäin tehokkaasti UV-säteilyn ja lämmön pääsyn huoneistoon.

Aurinkosuojavaihtoehdot parvekkeille

Visor parvekekaihtimet eli vekkikaihtimet

Saat meiltä Visor -parvekekaihtimet asennettuna. Näissä vekkikaihtimissa on kaksisuuntainen käyttömekanismi, joten voit liikuttaa verhoa mielisi mukaan ylhäältä alaspäin tai alhaalta ylöspäin.

Kaksisuuntaisen säätömekanismin ansiosta esimerkiksi korkeissa lasituksissa voit laskea kaihtimen alareunan antamaan sopivaa näkösuojaa, ja nostaa yläreunan halutulle korkeudelle niin, että voit nauttia auringonvalosta ilman koko lasituksen peittämistä.

Nämä verhot asennetaan jokaiseen lasiin erikseen jolloin voit säätää jokaista verhoa erikseen tarpeen mukaan ja ne liikkuvat laseja avattaessa niiden mukana.

Liukurullaverhot

Pystylamellikaihtimet

Screen kaihtimet

Paneeliverhot

Parvekekaihtimien tilaaminen mittatilauksena

Kaihtimet valmistetaan aina mittojen mukaan, jolloin ne sopivat täydellisesti haastaviinkin kohteisiin. Kaihdinten kangas on kestävää ja paloturvallista polyesteria. Tuotteessa on lämpöä heijastava aluminoitu tausta, jonka ansiosta terassit ja parvekkeet pysyvät viileinä kuumanakin kesäpäivänä. Kaihtimet on suunniteltu kestämään vaativatkin olosuhteet, ja niitä voit käyttää huolettomasti ympäri vuoden.

Valitse tarpeiseesi ja makuusi sopiva tyylikäs kangas kaihtimiin

Mitta- ja suunnittelukäynnillä esittelemme sinulle erilaiset pimentävät ja läpinäkyvät verho kankaat. Samalla pääset tutustumaan laajaan värivalikoimaan

Ota yhteyttä – varaa ilmainen mitta- ja suunnittelukäynti, jonka jälkeen saat tarjouksen

Parvekeverhon hinta muodostuu siitä kuinka monta lasia parvekkeella on, minkä kokoisia eri lasit ovat sekä mikä on materiaali parvekkeen verhoon valitaan. Tarkan asennushinnan saat varaamalla ilmaisen mitta- ja suunnittelukäynnin, jossa tutustumme yksilölliseen tilanteeseesi ja osaamme ehdottaa sinulle kestävää ja kaunista aurinkosuoja ratkaisua parvekkeelle.

Usein kysytyttyä parvekkeen aurinkosuojista

Verhojen ripustus onnistuu kiskojen ja verhotankojen avulla. Ennen asentamista kannattaa kuitenkin varmistaa että taloyhtiössä saa tehdä reikiä ulkorakenteisiin. Jos et halua tehdä reikiä, niin parvekekaihtimet voidaan asentaa suoraan laseihin, jolloin muihin rakenteisiin ei tarvitse tehdä reikiä.

Lasitetulle parvekkeelle voi asentaa näkösuojaksi modernin parvekeverhon kuten Visor – vekkikaihtimen, liukurullaverhon, pystylamellikaihtimet, screen kaihtimet tai paneeliverhot.

Parvekkeen voit suojata auringolta erilaisilla parvekelaseihin kiinnitettävillä parvekekaihtimilla. Kaihtimet voidaan asentaa parvekelaseihin, lasisiin parvekekaiteisiin ja lasiseen kattoon.